Næstved
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 31. maj 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 31. maj 2020

DR1

01:35  

Hercule Poirot: Mord i solen
Hercule Poirot: Mord i solen Efter et ildebefindende bliver Poirot sendt på rekreation på en lille ø, hvor han har udsigt til olieterapi, flittig motion og streng diæt. Ikke den lille opdagers yndlingsmenu, men i det mindste kan han more sig med at studere de mange farverige gæster på det stilfulde hotel. Og da en smuk, ung kvindelig gæst findes kvalt, står han pludselig over for en af sin karrieres mest komplekse sager. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Brian Farnham.

03:25  

Hammerslag 2016 (8)
Hammerslag 2016 (8) Hammerslag er i aften i Skæring nord for Aarhus. Her ligger der et spændende sommerhus i fire forskudte niveauer. Derefter går turen til landsbyen Mejlby, hvor der skal gættes pris på et gammelt restaureret bindingsværkshus fra 1862, nemlig den gamle Ornecentral. I det eftertragtede Risskov ligger aftenens sidste bolig. En bolig med en offentlig grundværdi på 2,3 millioner med selvhejsende emhætte og vinkøler. Vært: Christian Degn

04:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:05  

Løvens hule (1:8)
Løvens hule (1:8) De fem investorer er tilbage i Løvens Hule - denne gang med to nye hanløver. Og løverne er klar til at bide fra sig i sæsonens første afsnit, hvor der bliver givet det højeste bud i Løvens Hules historie. Men hvem af iværksætterne imponerer som aldrig før? Er det Lissen, som har lavet en "Tørredragt" til hunde, eller Joachim som vil friste løverne med sine skjorter til forretningsmænd?

06:05  

Løvens hule (2:8)
Løvens hule (2:8) Stemningen er høj i løvehulen, når et iværksætterhold præsenterer deres forretningsidé, som er et interaktivt H.C. Andersen-oplevelsesland. Og løverne kommer i feststemning, når iværksætteren Trine pitcher sin webshop med pynt til fester. Særligt én forretningsidé gør stort indtryk, og løverne byder sig til - men hvem vælger iværksætterne?

07:00  

Øen (4:8)
Øen (4:8) Hvad der tidligere blot har været en ulmende konflikt mellem øens mænd og kvinder, bryder nu ud i lys lue og deler gruppen i sådan en grad, at der opstår tvivl om gruppens overlevelse. Hvad sker der, når vi mennesker bliver frataget det moderne livs bekvemmeligheder og bliver tvunget til at kæmpe for vores overlevelse? I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:00  

Hvorfor er nogle mennesker bare nogle totale røvhuller?
Hvorfor er nogle mennesker bare nogle totale røvhuller? Du møder dem på arbejdet, i trafikken, på ferien, eller når du handler ind. Røvhuller! En person, der skider på andre og udnytter enhver situation til egen fordel. Hvorfor lytter vi til sådanne personer? Hvordan håndterer man røvhulsopførsel? Og bærer vi alle sammen rundt på et røvhul i os?

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (65)
Minisekterne (65) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh vil gerne lære at køre på cykel, men Kragen prøver at overbevise hende om, at køer ikke kan cykle.

05:15  

Inui (9)
Inui (9)

05:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

05:45  

Rita og Krokodille - Badedyret
Rita og Krokodille - Badedyret Det er varmt og Rita og Krokodille skal i friluftsbadet. Der er regler; ingen mad, ingen dykning og åh nej ...! Dyr har ikke adgang. Rita må gå alene ind. Hendes oppustelige badedyr er punkteret. Hvordan skal hun så kunne svømme rundt med de andre børn? En Krokodille kommer til hendes redning!

05:50  

Vitello - køber en vidunderlig julegave
Vitello - køber en vidunderlig julegave Kun artige børn får julegaver. Vitello har ikke været rasende artig i år, så han tænker at han hellere må købe en vidunderlig julegave til Mor. Han skal bare bede om penge og finde det helt rigtige ...

06:00  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

06:30  

Gurli Gris III (15)
Gurli Gris III (15)

06:35  

Gurli Gris III (16)
Gurli Gris III (16)

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon Hr. Klodrian

07:10  

Rasmus Klump (4)
Rasmus Klump (4) Næsten klar til ræs

07:30  

Det store Ramasjang Mysterie - the movie
Det store Ramasjang Mysterie - the movie

 
DR1

10:00  

Morgensang med Phillip Faber
Morgensang med Phillip Faber Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:20  

Taggart: Farligt spil
Taggart: Farligt spil Den karismatiske leder af et pyramidefidus-syndikat, Tina Brogan, findes myrdet med munden proppet fuld af pengesedler. Alle spor synes at pege på Brogans alkoholiserede ægtemand, Terry, men alligevel er Jackie Reid sikker på, at han er uskyldig. En teori, hun står helt alene med. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Mike Alexander.

11:30  

Vores mystiske planet (2:5)
Vores mystiske planet (2:5) Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her? For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Dans i Bangalore
Dans i Bangalore I aftenens program møder vi Hemabharathy Palani som kæmper hårdt for at få lov til at danse, som hun selv vil. Trods at Hemabharathy bor i Indiens mest moderne by, Bangalore, møder hun en kraftig modstand fra det omgivende samfund, når hun udfordrer det traditionelle. Hun irettesættes af både naboer og lejesvende samt sin egen familie.

10:00  

Besat af emaljeskilte
Besat af emaljeskilte Egentlig er skiltene lavet som reklamer. De har hængt udenfor købmandsforretninger med det ene formål at sælge kaffe, margarine og øl. Men for Peter Holst Eriksen er de gamle købmandsskilte helt unikke samlerobjekter. Han er helt besat af skiltenes klare farver og glade budskaber. Han har samlet i mere end tredive år, men er stadig på jagt efter nye unikke skilte til samlingen - også selvom det koster både tid og penge at anskaffe dem. Vært: Trine Ross. Tilrettelæggelse: Irene Thyrri og Diana Bach Sendt første gang 20.11.13

10:30  

Arkitektens sommerhus (1:6)
Arkitektens sommerhus (1:6) Den norske arkitekt, Jon Haug, er en af de mest erfarne skabere af sommerhuse. Han har tegnet tusindvis af fritidshuse, som er tilpasset de norske fjelde. Mange bruger hans prisvindende og fleksible systemhuse som helårsboliger - blandt andet ham selv. Vi besøger ham i hans private hjem i Bygdøy for at se, hvordan han selv har indrettet sig og høre, hvor han henter inspiration i sit arbejde.

11:00  

Danmarks unikke stilikoner: Nadia Meyer
Danmarks unikke stilikoner: Nadia Meyer Nadia Meyer er dansk modes Grand Old Lady. I en alder af 78 år rejser hun stadig til modemesser overalt i verden, hvor hun vækker opsigt med sin markante og humoristiske stil. Chris Pedersen besøger Nadia og får et eksklusivt blik ind i hendes verden af tøj, smykker og sko.

11:30  

Galleristerne (1:4)
Galleristerne (1:4) Galleristen Martin Asbæk har en fernisering, som han har glædet sig til i årevis. Udstillingen er med den amerikanske kunstner Matt Saunders, hvis sort/hvide billeder skal pryde væggene i Martins galleri i Bredgade. Programmet følger alle forberedelserne op til åbningen og er med når alle beslutningerne skal tages. Den nystartede gallerist Anne Riber er i gang med at lukke sit galleri ned, men kun for at flytte til nye og større lokaler på den anden side af Nansensgade i København. Anne har besluttet sig for, at hun kun vil sælge kunst, der ikke koster mere end et par cowboy bukser.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (3)
Flaskepost fra Stillehavet II (3) Båden kommer! Vi flytter ombord og møder dem, der bor på båden. På markedet skal de sidste ting lige ordnes, og så sejler vi afsted

09:20  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

09:27  

Hunden Ib - er ret sur
Hunden Ib - er ret sur

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil kommer med på marked. Han vil så gerne have en ny hest, men hans far har selvfølgelig ikke råd.

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil er god til at gå på auktion. Han køber de mærkeligste ting, men alle viser de sig at være meget praktiske.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. På auktionen køber far en ko, der lader til at være splittergal. Men det ordner Emil.

DR1

12:20  

Syv kontinenter, en klode (4:7)
Syv kontinenter, en klode (4:7) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det knastørre Australien - hjemsted for verdens farligste fugl, kasuaren, og omkrandset af tropiske farvande fyldt med bittesmå farverige fisk og det største antal hajarter i verden.

13:20  

Sygeplejerskerne II (1:10)
Sygeplejerskerne II (1:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

14:05  

Sygeplejerskerne II (2:10)
Sygeplejerskerne II (2:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

14:45  

Unge Morse (5)
Unge Morse (5) En universitetsprofessor findes død, tilsyneladende kørt ihjel af en flugtbilist. Midt under efterforskningen må Morse rejse hjem til sin barndomsegn, fordi hans far er blevet syg. Samtidig opdager en oprevet Fred Thursday, at London-gangsteren Vic Kasper, Thursdays gamle fjende, har købt en natklub i Oxford. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Colm McCarthy.

DR2

12:00  

Rebeller i dansk kunsthistorie
Rebeller i dansk kunsthistorie Mange af de mest banebrydende kunstværker er blevet til fordi flere kunstnere på samme tid har besluttet sig for at udfordre den gode smag. I denne serie går Alberte Clement Meldal tæt på fire kunstnergrupper, der ikke bare var præget af tidsånden - de var også med til at skabe den. Aftenens program handler om én af den danske kunsthistories mest bizarre kliker. I 1890'erne beslutter den senere så berømte fabrikant, Gunnar Sadolin, sig for at grundlægge en sommerlejr for unge kunstnere ude på Røsnæs ved Kalundborg. Inspireret af det antikke Grækenland vil han sammen med sine mandlige kollegaer male og motionere ude i guds frie natur - og helst uden en trevl på kroppen. Hellenerbevægelsen, som gruppen kalder sig, vækker skandale i samtiden og er blandt de første danske vitalister. Sendt første gang 10.09.2014

12:30  

Den danske kejserinde
Den danske kejserinde Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup. Sendt første gang 16.09.06

13:10  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman II (3:3)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman II (3:3) Har vi skåret Gud ud af vores moderne liv, eller er der stadig tidspunkter, hvor det guddommelige slår igennem? Morgan Freeman møder en mand, der følte Guds nærvær den 11. september 2001. Han prøver at forstå, hvordan muslimer hører Guds stemme i koranen og møder et folkeslag, der mener, at de kan kanalisere det guddommeliges helende kraft mod dem selv, og en fysiker, der er sikker på, at videnskaben vil føre ham til Gud.

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen i Frederiksberg Slotskirke Pinsedag

14:45  

Du må ikke slå ihjel (2:4)
Du må ikke slå ihjel (2:4)

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (8)
Morten Skildpadde II (8)

12:20  

Morten Skildpadde II (9)
Morten Skildpadde II (9)

12:45  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (7)
Tree Fu Tom (7)

13:20  

Tree Fu Tom (8)
Tree Fu Tom (8)

13:40  

Brillebjørn (19)
Brillebjørn (19) Norsk dramaserie. Sophia er på legepladsen og vil gynge. Men for at komme hen til gyngestativet, skal hun forbi de store børn, der råber, og det har Sophia ikke lyst til.

13:50  

Alfons Åberg (8)
Alfons Åberg (8) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline I dag er det dragevejr! Men da Sofus holder fast i dragesnoren, flyver han væk! Pludselig havner han nede i vandet, hvor han møder én, der synger: "Bim, Bam, Busse, jeg er en haletudse!" , og det er en rigtig god sang!

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen og Findus kommer ud i snestorm. Heldigvis ved Peddersen, hvordan man bygger en snehule.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

16:15  

Spise med Price - Pimms and circumstance (2:6)
Spise med Price - Pimms and circumstance (2:6)

17:00  

Jim og Ghita på nye eventyr (5:6)
Jim og Ghita på nye eventyr (5:6) På Bornholm spiller undergrunden en helt særlig rolle og den dykker Jim Lyngvild og Ghita Nørby ned i. I Moseløkken Stenbrud prøver de kræfter med at flække granit. De ser nærmere på de mageløse Guldgubber fra Sorte Muld. På den gamle Hjorths Fabrik forsøger Ghita og Jim at dreje ler, og det går ikke helt efter planen.

17:30  

Grænseland - Tabet af Sønderjylland (2:4)
Grænseland - Tabet af Sønderjylland (2:4)

DR2

15:15  

Fra Gud til Guru: Find dig selv
Fra Gud til Guru: Find dig selv Hvorfor begyndte unge mennesker for 50 år siden af dyrke østlige religioner og guruer? Hvad blev de tiltrukket af og hvad fik de ud af det? I det her program skal vi møde Inger, som med hjælp fra guruen Osho fandt svar på livets store spørgsmål ved at kigge ind i sig selv. Og den nybagte student, Oskar, der i dag forsøger at finde vej i livet og kærligheden ved at spørge stjernerne til råds. Sendt første gang 09.10.2018

15:45  

Finn Juhl - en original i dansk design
Finn Juhl - en original i dansk design En af Danmarks mest berømte kunstnere verden over, møbeldesigneren og arkitekten Finn Juhl, er stadig forholdsvis ukendt herhjemme. Hans møbler er kult-objekter og sælges for skyhøje priser i udlandet, og hans hovedværk - Finn Juhl salen i FN bygningen i New York - er et af dansk arkitekturs vigtigste værker på udenlandsk grund. Alligevel har det knebet med anerkendelsen herhjemme - og både hans liv og karriere blev noget af en rutsjetur.

16:25  

Jeg er her stadig
Jeg er her stadig Torben Lendager var kæmpe idol i 70erne, da han var forsanger i Danmarks førende Glamrockband Walkers. Plakater med Lendager hang på pigeværelser landet over og fansene overnattede udenfor hans lejlighed for at få et glimt af deres helt. Senere kom han ud i en nedtur, der første ham fra koncertsalene til bistandskontoret og de københavnske værtshuse. Dette er historien om Danmarks største glam-idol og hvordan han kom tilbage fra glemslen. Sendt første gang 12.09.2018

16:55  

Reklamer til Tiden (3:8)
Reklamer til Tiden (3:8) Stærke og kloge mænd, kønne og flittige husmødre, artige og tavse børn. Sådant skildres den danske familie i et hav af gamle reklamefilm.. Billedet ændres først i 70'erne. Pludselig optræder Lisbet Dahl som udearbejdende kvinde i en slik-reklame, og mændene dukker op ved kødgryderne. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tider. De reklamerer ikke kun for et bestemt produkt, men også for nogle idealer om, hvordan vi skal opføre os. I dag griner vi af de gamle rengørings-reklamer skræddersyet til den hjemmegående kvinde, men for vores bedstemødre repræsenterede de drømmen om det perfekte liv. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 14.11.03

17:35  

45 år
45 år Kate er ved at planlægge sin 45 års bryllupsdag. En uge inden den store dag modtager hendes mand, Geoff, et brev med en nyhed, der tydeligvis sender hans tanker tilbage i tiden. Kate fortsætter festforberedelserne, men samtidig bliver hun stadig mere bekymret over Geoffs reaktion på brevet og de efterfølgende afsløringer. Og da bryllupsdagen oprinder, er der måske ikke længere noget tilbage at fejre. Medvirkende: Charlotte Rampling, Tom Courtenay, Geraldine James m.fl. Instruktion: Andrew Haigh.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (37)
Gurli Gris VII (37)

15:15  

Gurli Gris VII (38)
Gurli Gris VII (38)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Ridderprinsessen Nella (25)
Ridderprinsessen Nella (25)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (2)
Vidundervovsen Vaffel (2) Sov godt, Vaffel

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alene på skolen

16:35  

Paw Patrol (18)
Paw Patrol (18) Vovserne redder en superhund + Vovserne redder Ryders robot

17:00  

Rasmus Klump (5)
Rasmus Klump (5) Så skal der bare festes!

17:10  

Rasmus Klump (6)
Rasmus Klump (6) Mågernes konge

17:25  

Løgnhalsen som frisør (1:10)
Løgnhalsen som frisør (1:10) Frisøren danser flamenco, folk bliver klippet skaldede og en lille pige får en tryllebørste, så hendes hår bliver tykt. Alt sammen for at opnå anerkendelse fra løgnhalsens retskafne sønner. Og der bor et mærkeligt dyr i frakken. Medvirkende: Carl Quist-Møller, Mårten Karlholm, Louise Karlholm.

17:50  

Tre venner (7)
Tre venner (7) De tre venner er på vej til legepladsen. På vejen møder de en skummel hund.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Vores mystiske planet (3:5)
Vores mystiske planet (3:5) Én bjergkæde forbinder to ekstreme verdener. En fæstning af ild, der er tilflugtssted for Punaflamingoer og et isfyldt rige, hvor pumaen ligger på lur i det skjulte. Hvordan er disse to skabninger endt med at herske i så ugæstfrie omgivelser? For at finde svar på det må vi begive os ud på en episke rejse og afdække de mysterier, der former livet i bjergene mellem is og ild.

20:00  

Grænseland - I krig for Tyskland (3:4)
Grænseland - I krig for Tyskland (3:4)

DR2

19:05  

DR2 Klassisk: En kærlighedstragedie
DR2 Klassisk: En kærlighedstragedie Niels W. Gade dominerede dansk guldalder som komponist. I tonedigtet Comala suger han lytterne med til det skotske højland og den dramatiske kærlighedstragedie, der i middelalderen udspillede sig mellem Comala og Fingal. Laurence Equilbey dirigerer DR SymfoniOrkestret, DR Koncertkoret og sangerne Marie-Adeleine Henry, Markus Eiche og Rachel Kelly.

20:00  

Menneskets enestående ritualer (3:3) - Overgangsritualer
Menneskets enestående ritualer (3:3) - Overgangsritualer Over hele verden udfører mennesker ritualer. Fra velkendte skikke til ekstreme indvielsesritualer. Ritualer markerer betydningsfulde øjeblikke og hjælper os med at overleve og ære naturens kraft. Denne gang udforsker vi ældgamle overgangsriter - fra jagt- og høstritualer til ild-ceremonier og nye vandritualer. Hvorfor holder vi fast i ældgamle ritualer i vores moderne verden.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (37)
Pyjamasheltene (37)

18:50  

Wild Kratts III (7)
Wild Kratts III (7)

19:15  

Zorro (21)
Zorro (21) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (6)
Svampebob Firkant VII (6) Dit, mit og mit + En flækket krabbe

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Hamilton (7:10)
Hamilton (7:10) Hamilton opsøger Sonja for at fortælle hende sandheden. Sammen med Birger går han på jagt efter nye beviser. Han aftaler et møde med Haig, men kan han stole på, at det ikke er en fælde?

22:05  

Maria Wern: Stum sidder guden (1:2)
Maria Wern: Stum sidder guden (1:2) Maria Wern er enlig mor til to og vicekriminalkommissær på den svenske ø Gotland. Da en mand findes myrdet, står hun over for en bizar og uhyggelig sag. Liget er blevet hængt op i et træ sammen med adskillige døde dyr. Snart rammes øen af endnu et makabert mord. Er der en seriemorder på spil? Maria Wern: Eva Röse. Thomas Hartman: Allan Svensson. Patrik: Reuben Sallmander. Instruktion: Erik Leijonborg. Uegnet for børn.

22:50  

Stella Blómkvist (2:3): Saunamordet
Stella Blómkvist (2:3): Saunamordet Den selvsikre advokat Stella Blómkvist får en ny klient. Teenageren Thórunn er mistænkt for mordet på sin moster, der er blevet fundet død i sit sommerhus. Den unge kvinde hævder, at hun er uskyldig, men taler hun sandt?

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Rie Koch, Katrine Nordland, Søren Schauser og Magnus Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Kan man fremføre orkestermusik på slagtøjsinstrumenter og plastikrør? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Sendt første gang 27.10.2019

22:00  

Du må ikke slå ihjel (3:4)
Du må ikke slå ihjel (3:4)

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

DR2 bringer kulturen ud (22)
DR2 bringer kulturen ud (22)

23:10  

Countrymusikkens historie (6:9) - Bro mellem generationer 19
Countrymusikkens historie (6:9) - Bro mellem generationer 19 Ud af Vietnamkrigens skygger dukker en tidligere helikopterkaptajn op. Hans navn er Kris Kristoffersen, og hans lyrik skal komme til at sætte helt nye standarder for countrymusikken. Hippiebandet The Nitty Gritty Dirt Band producerer et album, der slår bro mellem flere generationer, og Johnny Cash vender sejrrigt tilbage til Ryman Auditorium - stedet, hvor han et par år tidligere blev smidt ud. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Vera: Gøg
Vera: Gøg En ung mand findes stukket ihjel på et bådværft i en søvnig by ved kysten. Veras efterforskning afslører, at den unge mand forsvandt fra sin plejefamilie seks uger tidligere - og at den lille kystby måske ikke er helt så idyllisk, som den ser ud til at være.

01:50  

Hercule Poirot: Mordet i det blå tog
Hercule Poirot: Mordet i det blå tog

03:40  

Bonderøven 2014 (14)
Bonderøven 2014 (14) Humlekopperne ved stuehuset er modne, så Frank går i gang med at plukke til årets ølproduktion. Fodermarvskålen, som stadig står på marken, er god spise til fårene. Og så er der sæson for krebsefiskeri. Johan og Frank tager på overnatningstur til en sø, hvor de sætter krebseruser op. De hygger sig med at lave et telt af grangrene og en grøn presenning. Og aftensmaden er pizza, lavet over bålet.

DR2

00:05  

Den bedste alder (4:4)
Den bedste alder (4:4) Radioværten Keith Thomas Lohse: "Jeg syntes jeg har mødt nogle 21 årige, der var herre gammel ind i hovedet og regelret og dukset. Lige så snart man holder op med at være åben, kærlig og tolerant, så er man blevet gammel. Jeg vil selv have det sådan at hvis jeg var blevet sådan, hvorfor skulle jeg så blive et minut ældre end jeg er lige nu?" Sendt første gang 28.10.2015

00:35  

Et lyst sind
Et lyst sind 90 års fødselsdagen Slægt, familie og venner er samlet for at fejre den 90 årige Anna Elisabeth Gonge. Festens midtpunkt er en stærk kvinde, der hele sit liv har været det faste holdepunkt for sine døtre og børnebørn. Og dem har hun forsøgt at opdrage til at være fromme og stærke. Et muntert person- og generationsportræt om en udsædvanlig kvinde med mange kræfter fra en famile, der har været hårdt udsat for mange personlige tragedier. Instruktion: Anna Elisabeth Jessen

01:20  

New Zealand - jagt på rovdyr
New Zealand - jagt på rovdyr Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Før øerne, der nu udgør New Zealand, blev beboet, var fuglene konger. Polyneserne kom med hunde, fulgt af europæere med skibe lastet med uvelkomne rovdyr. Men nu vil man i New Zealand rulle tiden tilbage og har besluttet at beskytte øernes enestående økosystem ved at udrydde alle rovdyr inden 2050.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, NAESTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0531223830