Næstved
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. november 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. november 2023

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:10  

Jordemoderen X (2:7)
Jordemoderen X (2:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Frances havner i en kilden situation, da en gravid kvinde betror sig til hende. Cyril hjælper en familie med at finde husly, da de sættes på gaden. Og søster Juliennes nye projekt støder på forhindringer.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet Erhvervsleder og tidligere investor i Løvens Hule, Mia Wagner, træder i dag ind på den største politiske scene som Venstre-minister. Hvad gik gennem hovedet på hende, da hun fik opkaldet fra Venstres formand? VM i kvindehåndbold fløjtes i gang på hjemmebane i næste uge, og i landsholdslejren er forventningerne tårnhøje. I 25 år har Robinson Ekspeditionen banet vejen for dansk reality. Men er der fortsat en plads i det store tv-hav til den til tider udskældte genre? Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Kristian Ring-Hansen Holt. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:16  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

07:20  

Kontant: Stivnede smil
Kontant: Stivnede smil Tandklinikker sælger drømmen om flotte, lige tænder ved hjælp af 3D-printede, gennemsigtige tandbøjler. Men flere behandlinger ender med både skævt bid, knækkede og løse tænder og tårnhøje ekstraudgifter for patienterne. Kontant afslører klinikker, hvor det ikke er tandlæger, der har udført de komplekse og højt specialiserede behandlinger. Jacob Kragelund opsøger og konfronterer de ansvarlige. www.dr.dk/kontant

08:05  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Det er en hård vinter for de tre surikat-flokke. Swifts liv er endnu engang i fare, Flint er tvunget til at løbe en risiko for at brødføde sin familie - og Daisy må tage kampen op mod Zuluerne for at vinde et eftertragtet område.

08:30  

Inspector Morse: Mordet på cricketbanen
Inspector Morse: Mordet på cricketbanen Engelsk krimi fra 1989. (Inspector Morse: Deceived by Flight) Da et crickethold kommer til byen, er det ikke selve spillet, men gensynet med gamle studiekammerater, der optager Morse. Da en af spillerne findes myrdet, har Morse mistanke om, at morderen skal findes blandt hans medspillere, og kriminalassistent Lewis får chancen for at vise sine evner på en cricketbane, da Morse får sat ham ind på holdet som erstatning for den dræbte. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. Instruktion: Anthony Simmons.

DR2

06:05  

Deadline: Hvem har ordet, når bomberne falder?
Deadline: Hvem har ordet, når bomberne falder? Næsten hver tredje ph.d.-studerende afholder sig fra at deltage i den offentlige debat af frygt for reaktionerne. Og netop stærke reaktioner præger debatklimaet i forbindelse med Israels krig mod Hamas, der er blevet et minefelt, hvor anklager om terrorsympati og blinde vinkler over for palæstinensisk lidelse fylder. Hvad - og hvem - er der egentlig plads til i vores demokratiske samtale? Der er debat i Deadline mellem Jyllands-Postens chefredaktør og professor Jakob Skovgaard-Petersen, inden Astrid Berg taler med en dansk palæstinensisk journalist, der er fortvivlet over mediernes behandling af palæstinensiske stemmer.

06:30  

Deadline: Rimer klima på Palæstina?
Deadline: Rimer klima på Palæstina? Hvad har køn, klassekamp, etnicitet og palæstinensernes ret til selvbestemmelse at gøre med kampen for klimaet? Alt, ifølge dele af klima-bevægelsen, der nu går i brechen for Greta Thunberg, som beskyldes for at skade klimasagen, efter hun for nylig kædede palæstinensernes sag sammen med den grønne omstilling. Hænger tingene uløseligt sammen eller forsinker man klimakampen, ved at blande forskellige dagsordner. Debat i Deadline.

07:00  

Deadline: Kasper Holtens ansvar
Deadline: Kasper Holtens ansvar Det Kongelige Teaters chef har i de sidste fem år heddet Kasper Holten. Mens ambitionen har været at spille mere for flere, så har man i Politiken kunne læse om en lang række af sager om mistrivsel. Senest har en stribe tidligere elever fortalt, at de udviklede spiseforstyrrelser under deres tid på teatret. Det har fået kulturministeren til at blande sig i sagen, mens teatret vil undersøge den i en advokatundersøgelse. Hvad er Holtens ansvar for situationen på det kongelige teater? Kasper Holten er gæst hos Astrid Berg.

07:25  

Deadline: Israels ambassadør om krigen mod Hamas
Deadline: Israels ambassadør om krigen mod Hamas Efter massivt press internt fra befolkningen og internationalt, er Israel's regering gået med til at lade våbnene hvile i fire dage. Men spørgsmålet om hvorvidt Israel er gået for voldsomt til værks i krigen mod Hamas bliver fortsat diskuteret. I denne her udsendelse spørger Issa Mahmoud Jeppesen Israels ambassadør, hvad landet selv siger til beskyldningerne om mangelende vilje til at skåne civilbefolkningen i Gaza?

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - slukker brandmanden
Hunden Ib - slukker brandmanden

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (6)
Ramasjang Mysteriet (6) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (37)
Sarah og And (37)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Tarmslyng (9)
Bamselægen - Tarmslyng (9) Zafias bamse Bibi har ondt i maven. Den har ikke været på toilettet i noget tid, og når den spiser, kaster den maden op med det samme. Sandra og Zafia tager et billede af Bibi i bamsescanneren og ser, at den har tarmslyng. Ved en kikkertoperation får de snoet tarmen ud igen.

06:50  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (1)
Hey Duggee (1)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (9)
Vidundervovsen Vaffel (9)

08:30  

Mission Valhalla (6)
Mission Valhalla (6) Thors hammer er væk! Thors magiske hammer Mjølner, der måske er gudernes stærkeste våben i kampen mod de onde jætter. Det er ikke så godt, hvis Thor ikke har sin hammer, når dommedag måske er nær. Sammen med den modige, jordiske heltinde Hilde drager kærlighedsgudinden Freja ud for at skaffe Thors hammer tilbage. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (176)
Antikkrejlerne med kendisser (176) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (175)
Antikkrejlerne med kendisser (175) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (13:25)
Antikkrejlerne XXVI (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (12:25)
Antikkrejlerne XXVI (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:11  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp
Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp En stor kronhjort brøler alt hvad han kan. Det gør han for at kalde på hunnerne. Men en anden kronhjort udfordrer ham, og de to kronhjorte går i kamp med deres store gevirer.

09:20  

Hemmelige dyr: Den lille lort (8)
Hemmelige dyr: Den lille lort (8) William på 7 år har fundet noget sjovt i sin have. En lille bitte kulsort lort. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Aalborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har lagt den.

09:35  

MikroMakkerne - Skolopender
MikroMakkerne - Skolopender MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag tager Amina og Abdallah ud i den mørke skov og ser nærmere på skolopenderen, der er lynhurtig og krigerisk. Og så opfinder de deres helt egen leg - skolopender-fodbold!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Hr. Skægs hotel - Piloten (5)
Hr. Skægs hotel - Piloten (5) Hr. Skæg bliver forvirret, da en kinesisk pilot vil fejre nytår, for det er ikke nytårsaften. Men det er kinesisk nytår på netop denne dag. Hr. Skæg prøver at gøre piloten glad ved at arrangere en nytårsfest komplet med mad, pynt og nytårsløjer.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ulk er en farlig monsterfisk? Tag med Lille Nørd på fisketur, og se hvorfor Katrine skal være dum og grim i Anders' klamme monsterskole.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Skæg med bogstaver - H
Skæg med bogstaver - H Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet H, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:50  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Møllebyg
Frank & Kastaniegaarden - Møllebyg Laden er fyldt med hø, roerne er luget for anden gang og taget på møllehuset er tækket. Nu kan Frank endelig komme i gang med at bygge på stokmøllen igen, og han har inviteret vennerne til arbejdsuge. Der skal laves vingebjælker og møllehoved, og så får en gammel skibsskrue nyt liv.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Jordbær og fåreflyt
Frank & Kastaniegaarden - Jordbær og fåreflyt Møllebyggeriet på Kastaniegaarden er nu så langt fremme, at Frank kan tage på jernstøberi for at få støbt det nav, der skal holde på møllevingerne. Jordbærsæsonen er i gang, og der er så mange bær, at det kniber med at få dem spist. Tagvinduerne på møllehuset skal kittes og så skal fårene flyttes for at give plads til overnattende medhjælpere.

12:45  

Nak & Æd - en laks i Storå (9:10)
Nak & Æd - en laks i Storå (9:10) Sæson 8 (2017). Det er september, og solen skinner endelig over Danmark. Jørgen og Nikolaj er taget ud for at fange en laks. Derfor har de fået lov til at slå lejr lige ned til Storå, hvor der efter sigende skulle være gode muligheder for at få den store fisk på krogen.

12:45  

Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10)
Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10) Sæson 8 (2017). Skov i alle retninger. Kilometer efter kilometer af granskov og søer. De to venner er i Sverige for at prøve kræfter med en af landets sværeste jagtformer. De skal have fat på en tjur. Men byttet er sky, og i denne del af landet er det ulven, som er på hjemmebane i skoven.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (2:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (2:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) På Haye Farm nær Lerryn har forfatteren Raynor Winn og hendes mand en gammel æbleplantage. Her laver de cider, filtreret gennem strå, på samme måde som for hundrede år siden. Rick laver en gratin af kylling, porrer og cider til sin gamle ven John Harris, chefgartner på Tresillian House. Rick møder også en gruppe kvinder, hvis 'sea shanties' - sømandssange - hylder nogle fascinerende kvinders liv.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (1:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (1:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick er vendt tilbage til sine forældres gamle hus på Cornwalls Atlanterhavskyst. Her opstod hans kærlighed til fisk og skaldyr. Med friske muslinger tager han hjem til Padstow, hvor han laver en lækker skaldyrsomelet til morgenmad. Han tager med sønnen Jack til Bodmin Moor og fortæller spøgelseshistorier. Med hjemmelavet gedeost fra en gedeopdrætter, indvier Rick seerne i en metode til at lave perfekte oste-souffléer.

14:00  

Hammerslag 2016 (20)
Hammerslag 2016 (20) Hammerslag er i denne uge i det nordligste Danmark, hvor der venter to spændende boliger i Skagen. Først skal mæglerne dog lige sætte pris på et klassisk sommerhus i naturskønne omgivelser ved Ålbæk - og det gør de med blandet succes. Det ene hold skyder nemlig langt forbi, mens det andet rammer plet på kroner og øre. Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2017 (1)
Hammerslag 2017 (1) Hammerslag starter den nye sæson i Thy, hvor både de to hold og værten bliver blæst omkuld af det smukke Vesterhav - og ikke mindst af priserne. Først skal vi se et charmerende gammelt fiskerhus i den lille by Stenbjerg, hvorefter turen går ind i landet til en velholdt landejendom lidt uden for Thisted. Til sidst byder den populære surf-by Klitmøller på et liebhaversommerhus i første række. Og hvad koster så sådan en størrelse? Det viser sig at være en af de helt svære at gætte. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt
Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt Hvilken kendt dansker har udsigt til både sit barndomshjem og Københavns Indre Søer fra sin spisestue? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der elsker hjemmebagte boller med tandsmør og har et køkken, der giver restaurationskøkkener baghjul, når Kender Du Typen? besøger Østerbro i København. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

12:30  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

12:52  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

12:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) John køber en rumraket - men ved en fejl er det Oldemor og dilleren, der ryger afsted til månen. Imens må John svare på, hvor lang den diller egentlig er.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal militær-enheden Task Force One kæmpe imod de levende døde zombie-drenge fra Splatterne. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Mønsted Kalkgruber og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:25  

Heino fikser alt - Kagen (16)
Heino fikser alt - Kagen (16) Linus vil gerne gøre sin mor glad og bage en kage til hende, men han aner ikke hvordan, man bager. Heino og Linus går straks i gang, men det viser sig ikke at være helt så let, som Heino troede.

13:35  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Skurken Cleopatra har bygget en mekanisk bille, så hun kan udspionere og fange Sprinter, men billen havner hos Basker, der døber billen Teo - og er Teo nu også så farlig, når det kommer til stykket?

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Selv en superhelt kan komme til skade, erfarer Sprinter, da han brækker sit ene ben. Nu hvor han skal holde sig i ro, øjner skurken DiktaThor straks muligheden for at overtage magten - han har bare glemt at tage højde for Sprinters superheltemakker Leo ...

14:00  

Oda Omvendt II (2)
Oda Omvendt II (2) Oda Omvendt er bekymret over, at Balder har fundet sit sorte tøj frem igen. I børnehaven har Stine og de andre børn det sjovt med at lege med ler, men Amalie fra Allerhøjeste sted har pålagt Balder alle opgaver i børnehaven, og hun truer med at lukke børnehaven, hvis børnene ikke lærer at have travlt. Derfor herser både Balder og Stines fædre med hende og vil ikke lade hende lege færdigt. Men Stine henter hjælp hos Oda Omvendt, og med Odas tidszapper får Stines fædre et ordentlig skud børnetid, så alle bliver glade. Men så får Balder en lumsk idé.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (11)
Onkel Rejes fede sommerferie (11) Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

14:45  

Kika og Bob (2)
Kika og Bob (2) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:30  

Fader Brown VII (4:10)
Fader Brown VII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown afdækker hemmeligheder, hykleri og mord på en skole for unge kvinder.

16:15  

Fader Brown VII (6:10)
Fader Brown VII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Da Mallory jagt på en flygtning ender katastrofalt, vender et kendt ansigt tilbage for at hjemsøge den skyldige.

16:20  

Fader Brown VII (7:10)
Fader Brown VII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Mistanker opstår, da det helligste hus i Kembleford sættes i forbindelse med en letfærdig kvindes død.

17:05  

Jordemoderen X (4:7)
Jordemoderen X (4:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Kalenderen viser juli 1966, og England er grebet af VM-feber. Fred satser penge på det engelske landshold, men da de når finalen mod Vesttyskland, kommer han i tvivl, om han har taget den rigtige beslutning. Samtidig tager Nonnatus House imod fire nye jordemoderelever. Den ene af dem, Nancy Corrigan, gør et vist indtryk.

DR2

17:00  

Historiequizzen: Arbejdermuseet
Historiequizzen: Arbejdermuseet Der går "rød front" i den, når Adrian Hughes og Historiequizzen i aften sender fra Arbejdermuseet i København. Ved du, hvad Stauning fik i fødselsdagsgave af folket, og hvilket øgenavn Stjernepilsneren engang havde? Få svaret når Cecilie Nielsen, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky dyster under de smældende faner.

17:30  

Monarkiets myter (6:6)
Monarkiets myter (6:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Vi tror, vi kender historien om Den Russiske Revolution. I oktober 1917 lykkedes det bolsjevikkerne at fjerne zaren fra magten, og kommunismen blev født. Men er det hele sandheden? Historiker Lucy Worsley afslører, at det i virkeligheden var en gruppe kvindelige arbejdere, der kickstartede folkeoprøret allerede i februar 1917 - og hvordan det er blevet bagatelliseret i historiebøger og film.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:05  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Det Vilde Vesten
Karlas Fantalastiske Klasse - Det Vilde Vesten Karla er sherif, så hun bestemmer. Indtil de andre bliver så trætte af hende, at de finder på deres egen leg, hvor sheriffen ikke må være med.

16:25  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder kridtkunsten + Vovserne redder den varme kartoffel

17:00  

Jagten på regnbuens magi | Magien er væk
Jagten på regnbuens magi | Magien er væk Motor Mille og Hr. Skæg er stadig på mission om at finde små sko til den stædige ånd i træet. Men sko koster penge, og hvad gør man, hvis man ikke har nogle penge? Mille og Hr. Skæg må finde en løsning, så de kan betale for små sko til ånden og få regnbuekrukken tilbage. Spørgsmålet er dog: Vil ånden denne gang holde sit løfte og aflevere krukken tilbage? Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:10  

Jagten på regnbuens magi | Ender alt galt?
Jagten på regnbuens magi | Ender alt galt? Ånden i træet er stadig stædig og umulig. Mille og Hr. Skæg må derfor finde deres allerbedste overtalelsesevner frem for at få regnbuekrukken tilbage, men heldigvis er de ikke alene. Der er nemlig en masse seje børn i Sierra Leone, som også gerne vil hjælpe med at redde regnbuen og få al fantasi, leg og magi tilbage. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:20  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

17:35  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

17:50  

F for får V (20)
F for får V (20)

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Thilde og Nicolai har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte designeren på en særlig lampe - udelukkende ved at mærke på den. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

20:00  

Versus (5:8)
Versus (5:8) Dansk underholdning fra 2022 Hjalte er ikke det store naturmenneske. Alligevel vil han udfordre naturvejlederen Emil Sanderhoff i, hvem der hurtigst kan slå lejr i skoven. Se også, om 12 LykkeLigaspillere kan hamle op med én professionel håndboldspiller, og om en professor i lyd og hørelse er bedre til at genkende hverdagslyde end en musiker med absolut gehør.

DR2

18:30  

Store danskere - Tove Ditlevsen
Store danskere - Tove Ditlevsen Hun voksede op i Hedebygade på Vesterbro og erindringerne fra barndommen prægede hele Tove Ditlevsens liv og forfatterskab. Hun levede et intenst liv med fire ægteskaber, pillemisbrug og utallige indlæggelser. I 1976 begik Tove Ditlevsen selvmord og blev fulgt til graven af tusinder af trofaste læsere. Tilrettelæggelse: Marian Midé. Sendt første gang 03.04.05

19:10  

Husker du...- Om mad og mennesker
Husker du...- Om mad og mennesker Tag med på en tur fra rødgrød til rucola, fra wienerbrød til Valrhona og fra Hüttemeier til Claus Meyer. Find ud af hvad der skete med kulturen da lørdagskyllingen afløste søndagsstegen og forårsrullen væltede høstsilden af pinden. Få også svaret på hvornår kiwien kom til Danmark og se hvordan hospitalsmad så ud i 1984. Sendt første gang 07.05.06

20:00  

The Post
The Post Amerikansk autentisk drama fra 2017. Året er 1971. Washington Post-udgiveren Katharine Graham og redaktøren Ben Bradlee konkurrerer med New York Times om at afsløre en massiv tildækning af regeringshemmeligheder, der har strakt sig over tre årtier og fire præsidenter. Graham og Bradlee risikerer både deres karriere og deres frihed under forsøget på at få sandheden frem i lyset. Samtidig er de nødt til at overvinde deres personlige forskelle og uenigheder. Medvirkende: Tom Hanks, Meryl Streep, Alison Brie m.fl. Instruktion: Steven Spielberg.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia har en fest med at lave sjov på "Drilledagen". Men da vinden vender og hun bliver til grin, lærer hun, at det, der er sjov for nogen, ikke nødvendigvis er sjovt for andre.

18:25  

Svampebob Firkant VIII - jul
Svampebob Firkant VIII - jul

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Ratchet & Clank
Ratchet & Clank Animationsfilmen 'Ratchet & Clank' er baseret på computerspilserien af samme navn. To umage individer slår sig sammen for at stoppe den onde Chariman Drek og derved afholde ham fra at ødelægge en planet. Sammen med et hold kaldet The Galactic Rangers forsøger Ratchet og Clank at redde galaksen.

20:00  

Ups Dyr over Bord
Ups Dyr over Bord Vennerne Fini og Lea er om bord på Noahs ark, og efter flere uger til søs er der ingen land i sigte. Da Fini og Lea ender over bord med det sidste mad, må de redde deres venner og arken fra total ødelæggelse.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Red Sparrow
Red Sparrow Amerikansk spionthriller fra 2018. Den russiske ballerina Dominika Egorova tvinges til at blive spion. "Din krop tilhører staten", får hun at vide. Hun er fanget i en verden, som hun er desperat for at slippe ud af, da hun sendes til Budapest for at lokke oplysninger ud af en CIA-agent. Medvirkende: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts m.fl. Instruktion: Francis Lawrence.

23:45  

Ronin
Ronin Amerikansk actionthriller fra 1998. En gruppe professionelle forbrydere udfører et dramatisk kup, men en af dem stjæler udbyttet. Så går den vilde jagt på skurken - og på bagmændene, som har lokket gruppen i en fælde. Sømmet er i bund, og aftrækker-fingrene er på overarbejde. Medvirkende: Robert De Niro, Jean Reno, Stellan Skarsgård m.fl. Instruktion: John Frankenheimer.

DR2

21:50  

Explainer - Aspartam
Explainer - Aspartam Forstå og mærk din verden. Midt i nyhedsstrømmen giver vi dig overblikket og forklaringen bag de største og vigtigste historier.

21:50  

Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person?
Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person? Efter flere ugers kaos i den amerikanske kongres, lykkedes det republikaneren Mike Johnson at skaffe sig en af USA's mest magtfulde poster. Som formand for Repræsentanternes Hus er han nu anden i arvefølgen til præsidentposten, hvis præsidenten bliver sat ud af spil. Men hvorfor er rollen så magtfuld?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Das Boot II (7:8)
Das Boot II (7:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Wrangels jagt på Johannes kulminerer i et dramatisk opgør i Atlanterhavet. Margot forfærdes over et chokerende forræderi. En såret Hoffmann dukker op hos Cassandra.

23:10  

Das Boot II (8:8)
Das Boot II (8:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. En ubåd har kurs mod den amerikanske kyst. Hoffmann venter på sit hotelværelse. I La Rochelle er Duval forsvundet, og Margot frygter det værste. Mens de sidste fanger bliver læsset om bord på toget, beslutter modstandsbevægelsen sig for at sætte deres plan i værk.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:40  

Beck: Et nyt liv
Beck: Et nyt liv Svensk krimi fra 2021. (Beck - Ett nytt liv) Et lig findes flydende i Stockholms indre farvand. Afdøde viser sig at have været medlem af en berygtet dansk narkobande. Snart dukker en af danskerens kolleger op i byen. Bandens magt er på det seneste aftaget. Måske er svenskerne klar til at tage over? Er Beck-gruppen ved at få en bandekrig på halsen? Medvirkende: Peter Haber, Simon Sears m.fl.

03:10  

Fader Brown VI (9:10)
Fader Brown VI (9:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

03:55  

Fader Brown VI (10:10)
Fader Brown VI (10:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

00:10  

Nomadland
Nomadland Amerikansk Oscarbelønnet drama fra 2020. Den midaldrende Fern mister sit arbejde, da den lokale gipsfabrik bliver lukket. Der er ingen grund til at blive hængende i byen, så Fern begiver sig af sted i sin lille varevogn, der nu er hendes hjem. Ud på de amerikanske landeveje sammen med de andre nomader, der - måske tvunget af omstændighederne - har sagt farvel til hus og hjem og nu lever det hårde, men frie liv på vejene. Medvirkende: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May m.fl. Instruktion: Chloé Zhao.

01:50  

Ondskaben i os II (5:6)
Ondskaben i os II (5:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) Barbara er blevet stillet for retten. Samtidig prøver Sherry at bruge mordet på Steve til at få flere tilhængere. En ekspert i skydevåben og ballistik viser, hvordan Steve muligvis kan have skudt sig selv.

02:35  

Ondskaben i os II (6:6)
Ondskaben i os II (6:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) Sherry Shriner dør af et hjerteanfald i 2018, men de teorier og idéer, som hun promoverede, er stadig i omløb - og hendes følgere holder fortsat fast i deres overbevisning.

03:20  

Mordet på JFK (1:2) Døgnet inden drabet
Mordet på JFK (1:2) Døgnet inden drabet Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Assassination of JFK) Hvem slog John F. Kennedy ihjel? Der er flere mulige mistænkte og mange, der havde grund til at ønske den amerikanske præsidenten død. Gennem to afsnit dykker vi ned i den frygtelige hændelse, minut for minut, som personer midt i det hele kunne have oplevet det - fra den ledende Secret Service-agent Roy Kellerman, den mystiske morder Lee Harvey Oswald og til den ikoniske førstedame, Jackie Kennedy.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, NAESTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1124053651