Næstved
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 18. november 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 18. november 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:40  

Min far slog min familie ihjel: Far eller monster
Min far slog min familie ihjel: Far eller monster Kan man elske den far, der slog mor ihjel? De tre efterladte børn har alle splittede følelser overfor den far, der tog deres familie fra dem. Samtidig kæmper Ida med skyldfølelsen over, at hun ikke kunne forhindre drabet på sin mor, lillebror og mormor. I mødet med menneskerne, der var omkring hendes far før og efter drabet, opdager hun, at hun ikke står alene.

06:15  

Alene i vildmarken Australien (1:12)
Alene i vildmarken Australien (1:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Ti australske mænd og kvinder bliver efterladt i Tasmaniens vildmark midt om vinteren. Udfordringen er enkel: De skal overleve helt alene, med begrænset udstyr og uden hjælp så længe som muligt. Den person, der holder ud i længst tid, vinder 250.000 australske dollars. I begyndelsen er det de fysiske krav, der betyder mest - mad, vand, ly, varme. Men for nogle vil manglen på menneskelig kontakt være hårdere end manglen på mad.

07:05  

Alene i vildmarken Australien (2:12)
Alene i vildmarken Australien (2:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Daggry dag 2. De ti deltagere har tilbragt deres først nat i vildmarken. Den tasmanske vinter er barsk, med regn, blæst og oversvømmelser. Mike, en tidligere militærpilot, er overbevist om, at han ikke behøver at tænde bål, og begynder i stedet at arbejde på en kajak. Landmanden Jimmy går i gang med at fiske. Rewilding-facilitator Gina bygger et shelter, som hun håber kan holde i 90 dage. Læreren Beck prøver at få gang i bålet.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Folk og fæ III (2:7)
Folk og fæ III (2:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Helen er flyttet ind hos James i Skeldale House, men hun er usikker på, hvordan hun indpasser sig i resten af husholdningen. James finder ud af, hvor mange penge Skeldale kunne tjene på landbrugsministeriets nye kvægtuberkulose-testplan. Men Siegfried afviser ideen. Han mener, at testplanen risikerer at skade deres forhold til bønderne.

DR2

05:55  

Da romantikken rystede vores verden (2:3) - Sindets kamre
Da romantikken rystede vores verden (2:3) - Sindets kamre BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) I midten af 1800-tallet er Victor Hugo draget i eksil på øen Guernsey, efter at Napoleon har forvandlet Frankrig til et diktatur. Her skriver han mesterværket "De Elendige", og konfronterer sine traumer ved at male sine mareridt. Romantikerne eksperimenterer og udforsker det ubevidste i deres kunst. Samuel Coleridge og Thomas de Quincey tager opium, mens William Wordsworth fokuserer på menneskets forhold til naturen.

06:55  

Mysteriet om Stonehenge
Mysteriet om Stonehenge Britisk dokumentar fra 2021. (Stonehenge: The Lost Circle Revealed) Stonehenge. En stencirkel fuld af hemmeligheder. Bygget af tonstunge sten. Den er et af de mest ikoniske og mystiske monumenter, der nogensinde er blevet konstrueret i Europa. Og i generationer har man diskuteret dens oprindelse, dens betydning og formål. Men nu har britiske arkæologer gjort et utroligt fund, der omskriver hele historien. Det er fortællingen om Stonehenge-stenenes oprindelige placering.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

06:00  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (31)
Sarah og And (31)

06:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Sukkersyge (3)
Bamselægen - Sukkersyge (3) Grys bamse Hjorti skal hele tiden tisse. Den er også meget træt og meget tørstig. Bamselægen Sandra undersøger dens tis og dens blod og finder ud af, at den har diabetes. Hjorti bliver indlagt, så den kan bliver frisk igen og for at finde ud af, hvor meget insulin, den har brug for. Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Sæbekassebiler
Motor Mille og Børnebanden - Sæbekassebiler Alle hjulene fra byens barnevogne er blevet stjålet og sat på sæbekassebiler. Selvfølgelig får børnene skylden. I Legeland må Motor Mille og Børnebanden klæde sig ud for at narre Langemand, som ved, at han skal kigge efter en pige med fletninger og tre irriterende børn.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Paw Patrol Ready Race Rescue
Paw Patrol Ready Race Rescue Adventure Bay 500 er i gang. Vovserne er klar til at være mekanikere for deres yndlingsracerkører, Drønet. Da den legendariske racerkører ikke kan køre i mesterskabsløbet, får han Marshall til at sætte sig bag rattet og køre i hans sted.

08:10  

Pyjamasheltene - Himlens helte
Pyjamasheltene - Himlens helte Månepigen er på flugt efter at have stjålet fra museet, men Pyjamasheltene er klar til at fange hende.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:00  

Folk og fæ III (3:7)
Folk og fæ III (3:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Siegfried modtager nogle vanskelige nyheder og bliver endnu mere opfarende, end han plejer at være. Men hans opmærksomhed bliver afledt, da han bliver bedt om at kigge på en besværlig, ung væddeløbshest. Siegfried får en tæt forbindelse til hesten, men han må kæmpe for at finde ud af, hvad der er galt med den.

09:45  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (1)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (1) Engelsk krimiserie fra 2016. (Midsomer Murders) "Landsbyen, der rejste sig fra de døde". Landsbyen Little Auburn har været forladt siden 2. Verdenkrig. Den lille by ser stadig ud, præcis som den gjorde i 1942, og nu skal den genåbnes under stor festivitas. Desværre får festlighederne en brat ende. En ung mand findes myrdet - kørt over af en kampvogn. Nu er det op til John Barnaby at finde gerningsmanden.

11:15  

Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (2:3) - En urne i valentinsgave
Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (2:3) - En urne i valentinsgave En voldsom sag om seksuelle overgreb er flyttet ind på et af krisecentrene, hvor både mor og barn skal afhøres. Imens skal en dreng flytte ud, og må efterlade en bamse for ikke at blive glemt i statistikkerne. En anden kvinde viser overvågningsvideoer, hvor eksmanden bryder ind. Og så møder Anders Agger kvinden, der fik en urne i valentinsgave.

DR2
TVR

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

10:30  

Kasper og Sofie II (7)
Kasper og Sofie II (7) Hjemme hos Kasper er der kaos over alt. Harald siger, at nok er nok: Lørdag er vaskedag! Kasper kan ikke lide, at de skal bruge en hel lørdag på at vaske. Sofie siger, at det kan være sjovt. Hun skal hjælpe dem. Kasper og Sofie får hjælp af Løveungen og Frøken Kanin, mens de konkurrerer om at blive først færdig med deres opgaver.

10:45  

Kasper og Sofie II (8)
Kasper og Sofie II (8) Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.

11:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:20  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

11:35  

Flaskepost fra Stillehavet II (3)
Flaskepost fra Stillehavet II (3) Båden kommer! Vi flytter ombord og møder dem, der bor på båden. På markedet skal de sidste ting lige ordnes, og så sejler vi afsted

11:45  

Sebastian på dybt vand (4)
Sebastian på dybt vand (4) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal oceantanken på det gamle akvarium tømmes. Barracudaer, moræner og gule hestemakreller skal transporteres til deres nye hjem. Det kræver styrke at battle med de sprælske fisk, og så kræver det sin mand at få de tropiske fisk frem i live, når den danske vinterkulde tilbyder minus 5 grader. Flere fisk kræver førstehjælp med kunstigt åndedræt.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Slædepatruljen (5:6)
Slædepatruljen (5:6) Det værst tænkelige scenarie udspiller sig. En snestorm skaber rammerne for den store redningsøvelse, hvor kvinderne går gennem isen. De har hverken telte, mad eller hunde til at hjælpe sig, og der opstår tvivl om, hvorvidt redningshelikopteren kan komme frem.

13:15  

Nigellas fristelser (5:6)
Nigellas fristelser (5:6) Britisk madserie fra 2020. (Nigella: Cook, Eat, Repeat) Mad, der giver liv. Denne gang kaster Nigella sig over sin bedstemors opskriftsbøger og fremtryller en sød, simpel crème caramel. Næst på menuen er fusilloni med 'nduja og palmekål - og som vinterhyggemad disker hun op med en fed, smørfyldt, grønkålsplettet kartoffelmos - med bløde, søde blodpølse-kødboller i tomatsauce.

13:45  

McDonald og Dodds: Skyer for månen
McDonald og Dodds: Skyer for månen Britisk krimi fra 2022. En mand videofilmer sig selv, mens han taler om De Dødes Dag og gentager en sætning på latin - på vej ud til et øde naturområde. Kort tid efter bliver et lig fundet begravet lige under jordoverfladen i Glastonbury. Det sætter gang i en serie ildevarslende hændelser, som kun Dodds er i stand til at afkode.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Hun roder med den danske sangskat: I skovens dybe stille ro
Hun roder med den danske sangskat: I skovens dybe stille ro Miho lytter til Hans Ulrik fra DR Big Band, der spiller 'I skovens dybe stille ro', som mange danskere har hørt som godnatsang. Og det viser sig, at sangen minder om en japansk folkemelodi, som pudsigt nok også handler om aftenro. Hun mærker roen fra skoven på egen krop, når hun møder biolog Lene Sanderhof. Hans Ulrik er ikke helt rolig. Det er jo en af vores barndoms godnatsange, som hun roder med her.

14:05  

Sådan forsvarer vi Danmark
Sådan forsvarer vi Danmark Sådan forsvarer vi Danmark - Jonas Schmidt bruger 12,8 mia. på våben sammen med forsvaret. I denne temalørdag sætter våbenaficionadoen Jonas Schmidt sig for at lave en indkøbsliste til det danske forsvar. Hvilke våben har vi til at forsvare Danmark med i dag og hvilke bør vi anskaffe for de 12,8 mia. kroner som forsvaret får tilført over de næste seks år? Hvad kan de, hvordan virker de og hvad koster de? Siden Murens fald har våben og forsvaret nærmest været ligegyldigt i dansk sammenhæng, men et stigende aggressionsniveau fra russisk side, en eskalerende konflikt mellem Nordkorea og USA, samt Donald Trumps krav om øgede udgifter til militæret blandt NATO-medlemmer, har igen sat krig og våben på dagsordenen. Og med udgangspunkt i spørgsmålet: "Hvad nu hvis der var frit valg på alle hylder, hvad ville du så sætte på din indkøbsliste?", tager Jonas ud og møder militærfolk, eksperter og politikere for at blive klogere på, hvad de ville lægge i indkøbskurven - og hvorfor?

TVR

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (3)
Vidundervovsen Vaffel (3)

12:20  

Vennerne og det grønne lys 3 (17:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (17:20) Vennerne vil ind i laboratoriet og have fat i ringen. Men hvordan kommer de derind uden nogen opdager dem?

12:30  

Vennerne og det grønne lys 3 (18:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (18:20) Feroxium Juiceren suger det grønne lys ud af ringen, og Clora får det skidt! Hugo har dårlig samvittighed. Men hvem er vigtigst, Pixel eller Clora?

12:40  

Stop! - Sæbekassebils-race
Stop! - Sæbekassebils-race Maja er endelig stor nok til at deltage i kvarterets årlige sæbekassebils-race. Ved startlinjen møder hun den flerårige vinder, Oliver. Han er skråsikker på, at han kommer til at vinde igen i år. Men Maja er ikke bange for at tage kampen op. Det er en hård kamp hele vejen mod målstregen. Men deltager alle på lige vilkår?

12:40  

Marie og Marias Vinter (2:6)
Marie og Marias Vinter (2:6) Marie og Maria har familien Lillesen, som kørte galt med bilen, boende i deres dukkehus. Amalie bliver nysgerrig angående de små hjulspor, og tror ved en fejl, at familien Lillesen er dukker. Cirkusdirektøren søger efter en ny hovedattraktion. I desperation efter penge, ansætter Amalie sig selv til at gøre rent i Marie og Marias hus, så hun samtidig kan snuse rundt.

12:40  

Stop! - Jeg kan selv
Stop! - Jeg kan selv Maja hader morgener. Det er altid stresset, og mor og far diskuterer og farer rundt som forvirrede høns. Hun må aldrig gøre noget selv. Hvordan skal hun kunne vise, at hun kan selv, når hun ikke får lov at vise det?

12:55  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) Superhelten Sprinter går i hele to fælder - den ene sat af skurken Cleopatra og den anden af DiktaThor. Det ser sort ud for Sprinter, men måske kan han udnytte skurkenes diskussioner om hvem, der fangede ham først, til selv at slippe fri?

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Skurken Cleopatra er snedig og bruger usynlighedsmaling til at fange superhelten Sprinter, men hun glemmer, at han jo stadig har sine superheltekræfter; også selvom de - og nu også Sprinters hoved - er usynlige.

13:55  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6) Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?

14:10  

Storm på Stillevænget (19:24)
Storm på Stillevænget (19:24) Eskild kommer med beviser, der giver børnene nye spor. I jagten på sabotøren fører en forklædt julemand dem til et sandt skatkammer. Nu har de endelig fat i den maskerede skurk.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

14:40  

Kika og Bob (22)
Kika og Bob (22) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Sporløs (2:5)
Sporløs (2:5) Efter 26-årige Nicolina mistede sin mor, længes hun nu ekstra meget efter sin biologiske far fra Grækenland. Nicolina var kun få måneder gammel, da hendes far forlod dem og rejste tilbage til sit hjemland, og kontakten med ham ophørte. Nu rejser Mette Frisk og Sporløs mod Athen for at søge efter den far, som Nicolina savner og aldrig har kendt.

16:15  

Carmen Curlers II (5:7)
Carmen Curlers II (5:7) Carmen Curlers forbereder sig på fint besøg af den amerikanske ambassadør. Kathrines nye veninde, folkesangeren Annie, inviterer Kathrine og kæresten Gustav med på weekendtur sammen med en politisk gruppe, hvis kreativitet og politiske bevidsthed fascinerer hende. Hvad Kathrine ikke ved, er, at gruppen har store planer med hende. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Josefine Kirkeskov We Producent: Maja Dyekjær DR Drama

17:15  

Folk og fæ III (4:7)
Folk og fæ III (4:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) James er endelig ved at få bønderne overtalt til at tage imod landbrugsministeriets testplan. Men han kæmper med det komplicerede papirarbejde og er opsat på at holde sine problemer skjult for Siegfried. Ministeriet giver ham en sidste chance til at få styr på papirarbejdet - ellers vil Skeldale blive frataget planen.

DR2

15:05  

Mr. Majestyk
Mr. Majestyk Amerikansk actionthriller fra 1974. Vietnam-veteranen Majestyk har grundlagt en melonfarm, men mafiosoen Renda ødelægger hans høst. Majestyk bliver rasende, og nu er der optræk til hævn. Medvirkende: Charles Bronson, Linda Cristal, Al Lettieri m.fl. Instruktion: Richard Fleischer.

16:40  

Hemmelige rum: Jagten på nazi-bunkeren
Hemmelige rum: Jagten på nazi-bunkeren Lige siden 2. verdenskrig er der gået rygter om skjulte rum og glemte tunneller under jorden på Frogner i Oslo. Taler rygterne sandt? Nordvision fra Norge.

16:45  

Nazisternes vej til magten III (2:3)
Nazisternes vej til magten III (2:3) BBC-dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Nazis) I begyndelsen af 1945 er det nazistiske styre på sammenbruddets rand. Berlin er truet, og derfor opholder Hitler sig permanent i førerbunkeren. Den er 3.000 kvadratmeter stor og består af 30 små rum. Hitler bliver mere og mere afskåret fra den virkelige verden, og han og hans propagandaminister Joseph Goebbels leder efter tegn på, at højere magter vil gribe ind. Så de studerer horoskoper.

17:40  

Historien om et mord - Hvis juryen finder...
Historien om et mord - Hvis juryen finder... Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) Ni år efter mordene skal drabssagen for retten igen, og Jeffrey MacDonald skal for første gang overbevise en jury om sin uskyld. Hans forsvar indkalder et overraskende vidne: Pigen med sommerhatten. Hendes vidneudsagn kommer bag på alle.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom - Julekværnen styrter ned
Ricky Zoom - Julekværnen styrter ned

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Karlas Fantalastiske Klasse - Er du Kylling?
Karlas Fantalastiske Klasse - Er du Kylling? Gorm og Karla konkurrerer om, hvem af dem der er modigst. Ingen af dem vil være en kylling.

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder den frejdige fugleflok + Vovserne redder et sæbekasseløb

16:53  

Tegnetrix: Onkel Rejes Disco-danser
Tegnetrix: Onkel Rejes Disco-danser I bunken af børnetegninger falder Onkel Reje over figuren "Kolka", der minder ham om hans ekskæreste. Han tegner videre på figuren, der til sidst ligner en vaskeægte disco-danser med høje støvler og satinkappe.

16:55  

Historietimen - Jægerspris slot
Historietimen - Jægerspris slot Professoren er kommet til Jægerspris slot for at fortælle om kong Frederik d. 7. og Grevinde Danner. Alt går godt, indtil nattevagten dukker op og fortæller om den hovedløse oberst. Han blev i 1500-tallet halshugget af Christian d. 2. Som et genfærd spreder han skræk og rædsel i de kongelige gemakker. Professoren tror ikke på den slags pjat, men skytsenglen lægger en plan. Professoren skal møde den hovedløse oberst. Medvirkende: Professoren: Jesper Asholt Skytsengel: Pernille Vallentin Nattevagt: Kristian Halken

17:15  

Onkel Rejes Heavyband (11)
Onkel Rejes Heavyband (11) Krølle har inviteret en ny guitarist med i bandet, men Onkel Reje er ikke meget for den nye dreng i bandet, Kong Guitarlir. Så Onkel Reje udfordrer ham til guitarduel, men det skulle han ikke have gjort. Dagen byder også på et møde med den firarmede politimand Betjent Bent Bentsen og heavyguden Lemmy.

17:30  

Osman og Jeppe I (15)
Osman og Jeppe I (15)

17:50  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Kunst i naturen
Søren Vesters Have - Kunst i naturen Søren har en mission: han vil have folk til at indtænke kunst i deres haver. Derfor tager han på inspirationsbesøg hos Deep Forest Art Land for at blive klogere på, hvordan man kan integrere kunst i haverummet. Og så kaster Søren sig ud i at konstruere sin egen kunstinstallation i haven i Thise.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Kalahariørkenens hemmelige alliancer (2:2)
Kalahariørkenens hemmelige alliancer (2:2) Tysk natur-serie fra 2021. (Kalahari, Land of secret alliances) I den store Kalahari-ørkenen i det sydlige Afrika er klimaet aldrig forudsigeligt. Her kan blive 50 grader varmt, og i et særligt tørt og vanskeligt år er samarbejdet mellem dyr og planter vigtigere end nogensinde for at finde føde og vand nok. Oplev, hvordan dyr deler deres hjem med mordere, planter danner hemmelige og intime alliancer og flokjægere, står sammen og hjælper hinanden.

19:50  

Nak & Æd - Sprogvanskeligheder i Tyskland
Nak & Æd - Sprogvanskeligheder i Tyskland Et kort udklip af en hel udsendelse - fra Tyskland. Tysk mand og Jørgen er i sprogvanskeligheder, men det ødelægger ikke svanejagten.

20:00  

Den store bagedyst (8:9) - Den store (kage) kærlighed
Den store bagedyst (8:9) - Den store (kage) kærlighed Hvilke små, lækre kage-hapsere skal man byde sin date på, så det virkelig gør et godt indtryk? Og hvordan skaber man en spiselig kærlighedserklæring, og gør dommerne kulrede af kærlighed? Det er et par af semifinalisternes udfordringer i næstsidste program i Den store bagedyst 2023. I den hemmelige udfordring får deltagerne stillet opgaven af en af Danmarks mest populære kage-kunstnere - nemlig Maja Vase.

DR2

18:25  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Dybt hælder året".

18:35  

Mysteriet om Torstein
Mysteriet om Torstein Norsk dokumentar fra 2022. (Hva skjedde med Torstein Raaby?) Krigshelt, eventyrer og agent. Nordmanden Torstein Raaby var spion for briterne under 2. verdenskrig. Hans efterretninger førte til sænkningen af det nazistiske slagskib Tirpitz. I 1947 deltog han i Kon-Tiki-ekspeditionen sammen med sin bedste ven Heyerdahl. Men under en ekspedition til Nordpolen i 1964 døde han under mystiske omstændigheder nær en hemmelig canadisk militærbase. Ingen vil tale om dødsfaldet. Men hvad skete der?

20:00  

Det maleriske Cornwall med Simon Reeve (2:2)
Det maleriske Cornwall med Simon Reeve (2:2) BBC dokumentarserie fra 2021. (Cornwall with Simon Reeve) Cornwall er et af de smukkeste steder i Storbritannien. Kendt for sine eksotiske strande og ikoniske dyreliv. Denne gang undersøger Simon Reeve de miljømæssige udfordringer, som Cornwall står over for. Han møder nogle af områdets dyr, som gråsælen - der er truet af havforurening. Og sammen med en gruppe frivillige renser han de kystnære farvande for fiskeredskaber, så sælerne ikke vikles ind i dem og drukner.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde har fanget en ulveunge, og Petronix Team er på pletten! Men Mads har en dårlig dag, som bliver værre, da han mister sin Petronix-handske. Kan Mads forblive positiv og vende humøret, så de kan nå at standse den slemme McFælde?

18:30  

Villy og Monsterplaneten
Villy og Monsterplaneten (Terra Willy: Planète inconnue) Da familiens rumskib bryder sammen, bliver 10-årige Villy adskilt fra sine forældre og lander på en vild og uudforsket planet, som er dækket i eksotiske og farverige planter og blomster.

19:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:55  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (2)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (2) Engelsk krimiserie fra 2017. (Midsomer Murders) "Forbrydelse og straf". Hver aften patruljerer det lokale naboværn i landsbyen Bleakridge. Med nævenyttig iver sørger de for, at indbyggerne overholder lovens paragraffer til punkt og prikke. "Rød alarm", lyder det pludselig over walkie-talkien. Et af værnets medlemmer er blevet myrdet - og snart må John Barnaby i arbejdstøjet.

22:30  

Lucky Number Slevin
Lucky Number Slevin Amerikansk krimidrama fra 2006. Slevin skal besøge sin ven Nick i New York, men da han ankommer, er Nick forsvundet. Slevins uheld bliver kun større, da han opdager, at to meget ubehagelige mænd - en lejemorder og en mafiaboss - hver især tror, han er Nick. Og at Nick åbenbart har et mellemværende med dem begge! Nu må Slevin bruge al sin fantasi og list for at blive sine forfølgere kvit. Medvirkende: Josh Hartnett, Bruce Willis, Morgan Freeman, Ben Kingsley m.fl. Instruktion: Paul McGuigan.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Nul stjerner - Vinterferie på Bornholm
Nul stjerner - Vinterferie på Bornholm Bornholm bliver nu markedsført som en vinterdestination. Jan og Morten prøver lykken, selv om det bliver en kold fornøjelse. De prøver at få adgang til de 'underjordiske', lære sproget og se om svinene stadig drikker Cola.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

23:25  

Thirteen Days
Thirteen Days Amerikansk autentisk drama fra 2000. Om morgenen den 16. oktober 1962 orienterer militæret præsident Kennedy om, at et amerikansk spionfly har fotograferet anlæg på Cuba, der uden tvivl er affyringsramper for sovjetiske atommissiler rettet mod USA. I tretten dage bevæger verden sig på kanten af en atomkrig. Høge på begge sider af jerntæppet taler for at slippe ragnarok løs, mens duer på begge sider forsøger at slå koldt vand i blodet på de krigsgale. Præsident Kennedy samler en stab af nære medarbejdere til at håndtere krisen, heriblandt sin personlige rådgiver, Kenny O'Donnell, og sin bror, justitsminister Robert Kennedy. Medvirkende: Kevin Costner, Bruce Greenwood, Steven Culp m.fl. Instruktion: Roger Donaldson.

TVR
DR1

00:15  

Chelsea Detective II (1:4)
Chelsea Detective II (1:4) Britisk krimiserie fra 2023. Galleribestyreren Chris Milton-Elwes findes død efter et røveri. Var Chris på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Eller var han selv indblandet i røveriet? Kriminalkommissær Max Arnold og hans kollega Layla går på jagt efter svarene.

01:45  

Top dog (5:8)
Top dog (5:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Teddy og Emily har fuldført deres mission. Spørgsmålet er bare, hvor Teddy havde sine oplysninger fra? Og om han er parat til at afsløre det? Samtidig forbereder Emily sin karrieres største kontrakt, men der venter hende en ubehagelig overraskelse.

02:30  

Top dog (6:8)
Top dog (6:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Kidnapperen er afsløret, men Teddy og Emilys problemer er først lige begyndt. Ikke mindst Teddys, for han må indse, at han er blevet grundigt ført bag lyset gennem ti år.

03:15  

Fader Brown VI (1:10)
Fader Brown VI (1:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

01:45  

Barking Dogs Never Bite
Barking Dogs Never Bite Sydkoreansk komedie fra 2000. (Flandersui gae) Professoren Ko Yun-ju er presset på jobbet og af sin gravide kone. Men især nabohundens bjæffen er ved at drive ham til vanvid. Han prøver at tage livet af den, men må nøjes med at spærre den inde i et skab. Da en lille pige efterlyser sin hund, bliver kontornusseren Hyun-nam inddraget. Parasite-instruktørens debutfilm er lige så samfunds-kritisk som hans andre film. Medvirkende: Lee Sung-Jae, Bae Doona, Byun Hee-Bong, m.fl. Instruktion: Bong Joon Ho.

03:30  

Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (3:3)
Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Sex Traffickers) Politiet er i sidste fase af operationen. Hovedmanden bag den kriminelle gruppe er flygtet til Spanien, hvor han tror, han er uden for rækkevidde. Men britisk politi samarbejder med det spanske politi. Nu starter en kamp mod tiden. Før politiet kan slå til, er de nødt til at bevise, at han står bag menneskehandel i Storbritannien. Kan de nå at få fingrene i ham, før han stikker af til Brasilien?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, NAESTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1115144738