Næstved
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: torsdag d. 11. august 2022

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: torsdag d. 11. august 2022

DR1

06:00  

Østen i Frilandshaven
Østen i Frilandshaven Bonsai og Sushi er kommet til Frilandshaven. Jørgen Skouboe vil have bøgehækken klippet som bonsai, og får derfor besøg af en bonsaiekspert. Anne Hjernøe får besøg af en fiskehandler der medbringer pighvar og torsk som Anne vil bruge til sushi. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 14.06.06

06:30  

Haven i Hune (6:10)
Haven i Hune (6:10) Tidsler og rødbeder i staudebede er blot noget af det Anne Just vil vise fra sin have. Hos Claus Dalby udtyndes og beskæres roserne. Anne tager os med på besøg i en have, hvor også køkkenhaven er dekorativ. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 24.04.05

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Diplomaterne (4:4): Exit Kabul
Diplomaterne (4:4): Exit Kabul Da Taliban løber Afghanistan over ende, kommer Udenrigsministeriet under voldsomt pres. Flere hundrede personer skal evakueres til Danmark - et kapløb mod tiden.

08:10  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

05:25  

Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet
Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Playboy-bunnierne var det 20. århundredes mest berømte sexsymbol. Playboy hyrede de smukkeste kvinder i verden til at iføre sig kaninører og -hale og lovede at beskytte dem. Men uden for klubberne, i selve Playboy-huset og i selskab med Hefners VIP-venner blev kvinderne udsat for overgreb, som blev dækket over af et "oprydningshold".

06:05  

Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris
Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) I 1970'erne indleder politiet en efterforskning af Hefner og stoffer i Playboy-verdenen. Her får vi indblik i livet med Hefner gennem optagelser og vidnesbyrd fra to kvinder, Hefners assistent Bobbie Arnstein, der døde af selvmord, mens hun blev efterforsket for narkotikahandel, og modellen Adrienne Pollack, der døde af en overdosis i 1973.

06:50  

24 timer vi aldrig glemmer - Da Danmark bankede Sovjet
24 timer vi aldrig glemmer - Da Danmark bankede Sovjet En solbeskinnet grundlovsdag, onsdag den 5. juni 1985, står det danske dynamithold overfor sin hidtil største udfordring i Idrætsparken: Et topmotiveret sovjetisk landshold. Midt under den kolde krig er Sovjetunionens fodboldspillere landets bedste reklame: De er teknisk overlegne og holder aldrig op med at løbe. Mød bl.a. Klaus Berggreen og Per Frimann i historien om den dag, dansk fodbold ramte den absolutte verdenselite - og blev der. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 09.01.11

07:55  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

VM Ridesport: Para-dressur, grad 3, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, grad 3, direkte Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

08:30  

Hvis vægge kunne tale V (5:6)
Hvis vægge kunne tale V (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Det sitter i väggarna) Ved siden af Väversunda kirke i Östergötland ligger Berzeliusgården, hvor Jöns Jacob Berzelius, den svenske kemis far, blev født i 1779. Der er det unge par Ellen Sunneskär og Martin Granath netop flyttet ind. Gården er fuld af rygter, men hvad er egentlig sandt, og hvilke fødder har trampet hen over de gamle gulve? Rickard Thunér finder både overraskelser og punkterer myter. Sporene fører til sidst til en grav under kirkens gulv.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

06:00  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:10  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10)

06:20  

Bamselægen - Mandlerne (5)
Bamselægen - Mandlerne (5) Eva er bekymret for sin bamse Panda, der ofte klager over ondt i halsen. Eva ringer derfor efter Bamselægen Sandra, som fluks suser afsted for at hente Eva og Panda i bamselancen. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Eva og Bamselægen ved fælles hjælp Panda, og noget tyder på, at Pandas problem måske kræver en operation. Undervejs kigger Professor Allan og Portør Ole forbi, de elsker at tale om kroppen. Følg med og se, hvad Panda fejler. Bare det nu ikke er noget alvorligt.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (29)
Hey Duggee (29)

07:00  

Velkommen i 0.A (4)
Velkommen i 0.A (4) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Hazem kan godt lide at låne bøger med Peter Pedal, når de er på biblioteket, men i dag vil han finde en bog om fodbold. Han er nemlig startet til fodbold i den lokale boldklub sammen med Jonathan fra klassen. Han har også været til en rigtig fodboldkamp inde i byen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

07:40  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (24)
Vidundervovsen Vaffel (24)

08:20  

Sprinter Galore (4)
Sprinter Galore (4) Thomas og Kathrine skal ud at handle og lader Magnus og Sprinter være alene hjemme. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

08:35  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:00  

Historien om Aqua-hittet Barbie Girl
Historien om Aqua-hittet Barbie Girl Svensk dokumentar. (Hitlåtens historia: Aqua, Barbie Girl) Aquas tyggegummipophit Barbie Girl virker ganske harmløs. Men faktisk skabte sangen så meget ballade, at den ligefrem havnede i retten. Her får du historien om gigahittet, der gjorde Aqua til Danmarks største musikeksportvare nogen sinde.

09:30  

Syv kontinenter, en klode (7:7)
Syv kontinenter, en klode (7:7) Britisk naturserie fra 2019. (Seven Worlds, One planet) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker de mageløse landmasser. Denne gang Afrika - hjemsted for en af verdens største koncentrationer af vilde dyr og den ældste ørken på planeten. Men hvor dyrelivet står overfor store udfordringer.

10:30  

Auktionshuset IV (4)
Auktionshuset IV (4) I dag skal der være festivitas i Auktionshuset. Jesper Bruun Rasmussen kan fejre hele to 30 års jubilarer, som han i sin tid selv ansatte i firmaet sammen med sin far Arne. For både Jesper, hans børn Alexa og Frederik samt ikke mindst dagens hovedpersoner, Charlotte Hviid og Birte Stokholm, er det en fornøjelse at tænke tilbage på den tid, der er gået. Med vanligt lune har herren i huset naturligvis også forberedt en ganske særlig overraskelse til sine to trofaste medarbejdere. Dagen i dag er også skelsættende for leder af møntafdelingen Michael Fornitz. Han skal svinge hammeren over en sjælden dansk guldmønt fra 1826, som han fornylig hentede hjem fra Holland. Med sælgeren selv siddende i salen er der ekstra pres på den rutinerede auktionarius. For han skulle gerne lande på et hammerslag på mindst et par hundrede tusinde kroner for det enestående samlerobjekt. Velkommen til Auktionshuset.

DR2

09:30  

Ren teknologi: Farvel til benzin
Ren teknologi: Farvel til benzin Fremtidens brændstof bliver ikke suget op fra undergrunden. Den bliver suget ud af luften. Med grøn strøm kan vi blande de ressourcer, vi har mange af og skabe CO2-fri brændstof til vores fly og skibe. Men er det realistisk?

09:45  

24 timer vi aldrig glemmer - Da Danmark bankede Sovjet
24 timer vi aldrig glemmer - Da Danmark bankede Sovjet En solbeskinnet grundlovsdag, onsdag den 5. juni 1985, står det danske dynamithold overfor sin hidtil største udfordring i Idrætsparken: Et topmotiveret sovjetisk landshold. Midt under den kolde krig er Sovjetunionens fodboldspillere landets bedste reklame: De er teknisk overlegne og holder aldrig op med at løbe. Mød bl.a. Klaus Berggreen og Per Frimann i historien om den dag, dansk fodbold ramte den absolutte verdenselite - og blev der. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 09.01.11

10:35  

Den britiske kongefamilies privatliv (1:3) - Lord Mountbatten
Den britiske kongefamilies privatliv (1:3) - Lord Mountbatten Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Kroningen fandt sted med pomp og pragt, men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Dronningens uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret. Dronningens mor, der ikke længere selv var dronning. Og hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. I dette program skal vi se, hvordan han gik fra at være en outsider til en helt central figur.

11:20  

Den britiske kongefamilies privatliv (2:3) - Prinsesse Margaret
Den britiske kongefamilies privatliv (2:3) - Prinsesse Margaret Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Og kroningen fandt sted med pomp og pragt. Men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Dronningens mor, der ikke længere selv var dronning. Hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. Og hendes uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret, hvis liv med utroskab, skilsmisse og udskejelser kom til at ændre monarkiet for altid.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4)
Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4) I cykelskuret på Augusts skole ligger en lille due. Nogle klassekammerater har set den flyve ind i et træ i skolegården, og nu ligger duen helt hjælpeløs og forslået. August tager den med hjem og redder dens liv, ved at give den mad og omsorg. Han ved rigtig meget om fugle og laver et papkasse-shelter i sin have, hvor duen kan prøve at få et bedre. Men efter et par dage har den det stadig skidt, og August gør hvad han kan, for han ønsker virkelig at hjælpe den til at flyve igen. Vil det mon lykkes?

09:35  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:04  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (4)
Cirkusliv i savsmuld (4) Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at honning er bræk fra bier? Tag med Lille Nørd på jagt efter honningbier, og se om Katrine kan lokke bierne frem ved smøre sig ind i syltetøjsmadder!

11:15  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:40  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kæmpegreb og kølervæske
Frank & Kastaniegaarden - Kæmpegreb og kølervæske Kastaniegaardens køkkenhave er i ti år blevet dyrket som gravefrit havebrug, men nu skal jorden luftes, så Frank fremtryller en kæmpegreb i værkstedet. Det er endelig blevet tid til at lave punktfundamentet på møllebygningen, og det skal nivelleres på plads med vandslange og kølervæske.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Gavlvinduer og Gåsemord
Frank & Kastaniegaarden - Gavlvinduer og Gåsemord Skovmåren har i løbet af natten slået til og dræbt alle gæssene på Kastaniegaarden, og Frank grubler over, om han skal starte forfra med gåseavlen. Der skal også tænkes over gavlvinduernes placering på møllebygningen, og så synes Frank altid, at det er godt at samle billige point hos Theresa, så han fletter en kurv til hende.

12:45  

Mesterlære - sangskrivning med Tim Christensen (4:6)
Mesterlære - sangskrivning med Tim Christensen (4:6) Tim Christensen har utallige musikalske hits bag sig og er en af Danmarks mest respekteret musikere. Her giver han et indblik i hvad der skal til for at skrive, komponere og indspille et hit. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

14:15  

Sporløs (6:8)
Sporløs (6:8) Indtil Christian var 25 år gammel, troede han, at hans adoptivforældre var hans biologiske forældre. Men det viste sig, at han havde rødder i det sydamerikanske land Colombia. Lige siden har det været Christians største ønske at blive genforenet med sin biologiske familie. I dag er Christian 36 år, og bor i Malmø med sin kone og tre børn.

DR2

12:10  

Den britiske kongefamilies privatliv (3:3) - Dronning Elizabeth
Den britiske kongefamilies privatliv (3:3) - Dronning Elizabeth Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Og kroningen fandt sted med pomp og pragt. Men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. Dronningens uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret. Og hendes mor, der i årevis havde været magten bag tronen, og ikke var villig til at give den position fra sig.

13:00  

VM Ridesport: Ridebanespringning, kval, direkte
VM Ridesport: Ridebanespringning, kval, direkte Det danske springlandshold skal i dag forsøge at sikre sig en plads i finalen til VM i holdkonkurrencen. Konkurrencen i dag tæller også med i den individuelle konkurrence om at blive verdens bedste. Det danske hold består af OL-rytter Andreas Schou, Linnea Ericsson-Carey, Emil Halundbæk, Lars Bak Andersen og Rikke Belinda Barker. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Shannon Meinert.

14:00  

VM Ridesport: Para-dressur, grad 3, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, grad 3, direkte Den danske dobbelt paralympiske mester, Tobias Thorning Jørgensen og Karla Dyhm Junge rider i dag for første gang til VM. I dag gælder det den individuelle medaljejagt, som også tæller i holdkonkurrencen. Der rides programmet Grand prix i grad III. Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

TVR

12:00  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i egernburet, laves hus til et par hjemløse kaniner og så skal de ud og redde en ræveunge.

12:20  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

12:40  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de brandvarme rødder fra Hot Roots kæmpe imod de halmstrå-tyggende og fugleskræmsel-klædte Bonderøvene. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Lalandias tropiske badeland og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:25  

Op og hop (4)
Op og hop (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der laver rockgymnastik.

13:35  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

13:48  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Emilia er rigtigt træt af et dumt mumie-fantasimonster, der gemmer sig ude på gangen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (6)
Onkel Rejes fede sommerferie (6) Da Onkel Reje får en cykel i gave, kommer det frem, at han aldrig har lært at cykle. Men det kan Onkel Bum heldigvis hjælpe ham med og sammen tager de ud til den høje, stejle skihopbakke uden for byen. Inde hos naboerne Didrik og Skidrik, når planerne om at tilintetgøre Onkel Reje nye højder med hjælp fra Nordkorea. Men tingene udvikler sig ikke helt, som hverken Onkel Reje, Didrik eller Skidrik har forestillet sig.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

14:45  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

DR1

15:00  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

15:05  

Mord med dr. Blake (11)
Mord med dr. Blake (11) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Dr. Blake vender hjem fra Kina og kastes straks ud i en ny og meget ømtålelig sag. Ballarats nyvalgte borgmester findes død for foden af rådhustrappen. Adskillige af byens spidser havde grund til at ønske at slippe af med ham. Og det bliver også hurtigt klart, at dr. Blake heller ikke har mange venner tilbage i byen.

15:10  

Mord med dr. Blake (9)
Mord med dr. Blake (9) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) På en travl pub praler en guldgraver højlydt af, at han har fundet guld. Senere samme aften findes han død på bunden af sin mine. Dr. Blake bliver tilkaldt for at undersøge liget, men gerningsstedet udløser smertelige krigsminder for den erfarne læge.

16:05  

Mord med dr. Blake (12)
Mord med dr. Blake (12) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Rock'n'roll er kommet til Ballarat. Byen er nærmest delt i to lejre, for og imod den nye dille. Da en ung rock'n'roll-stjerne kollapser i armene på sine fans, er det op til dr. Blake at opklare det mystiske dødsfald.

16:10  

Mord med dr. Blake (10)
Mord med dr. Blake (10) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Ballarats første kvindelige læge har hængt sig selv. Sådan ser det i hvert fald ud ved første øjekast. Dr. Blake konstaterer imidlertid hurtigt, at dr. Mahoney var død, allerede inden hendes lig blev hængt op i hospitalets vaskeri. Skal morderen findes blandt hospitalets øvrige ansatte?

17:05  

Jordemoderen III (4:10)
Jordemoderen III (4:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

17:05  

Jordemoderen III (3:10)
Jordemoderen III (3:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

15:40  

VM Ridesport: Ridebanespringning, kval, direkte
VM Ridesport: Ridebanespringning, kval, direkte Kommentatorer: Caroline Lotz & Shannon Meinert

16:50  

VM Ridesport: Ridebanespringning, kval., direkte
VM Ridesport: Ridebanespringning, kval., direkte Det danske springlandshold skal i dag forsøge at sikre sig en plads i finalen til VM i holdkonkurrencen. Konkurrencen i dag tæller også med i den individuelle konkurrence om at blive verdens bedste. Det danske hold består af OL-rytter Andreas Schou, Linnea Ericsson-Carey, Emil Halundbæk, Lars Bak Andersen og Rikke Belinda Barker. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Shannon Meinert.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder den hvide ulv + Vovserne redder en eventyrer på afveje

16:55  

Velkommen i 0.A (7)
Velkommen i 0.A (7) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Hazems klassekammerat, Arthur, holder fødselsdag i dag. Sidst klassen var til fødselsdag var både drengene og pigerne med, men i dag er det kun for drengene. Arthur er blevet gode venner med August fra klassen, så de leger ikke så meget sammen længere. Der er heldigvis andre drenge i klassen, som Hazem kan lege med.

17:05  

Velkommen i 0.A (8)
Velkommen i 0.A (8) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Det er blevet Jul, og der sker en masse i skolen. Hazem er muslim og fejrer ikke Jul, men han synes, det er hyggeligt at lave juledekorationer og se nisseteater, og så laver han også en julegave til sin mor. Måske hun en dag vil lave risengrød, for det kan Hazem godt lide.

17:10  

Storm starter i skole (4)
Storm starter i skole (4) Nu har Storm gået i skole i to uger og kan selv køre i skole på sin nye cykel. I skolen skal man vænne sig til en masse nye ting. Man skal række fingeren op når man skal sige noget og man skal hjælpe med at rydde op efter man har spist. Når klokken ringer er det frikvarter hvor man skal løbe ned i gården og lege. Der er høns i skolegården som Storm og de andre børn kan fodre.

17:20  

Cowboy, Indianer og Hest - Tilbage på skolebænken
Cowboy, Indianer og Hest - Tilbage på skolebænken Cowboy og Indianer har planlagt at tage på en luksuriøs ferie. Planerne må dog afblæses, da de finder ud af, at skoleferien er slut. De ryger modvilligt tilbage på skolebænken, men da deres nye gegografilærer sætter en tur til månen på højkant, hvis man kan regne ud, hvor langt der er derop, så får de to pludselig travlt. Det er dog ikke alle deres idéer, der er lige gode.

17:50  

Sikker & Søn IV (4)
Sikker & Søn IV (4) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, laver Sikker sin egen restaurant. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

DR1

18:00  

Auktionshuset IV (5)
Auktionshuset IV (5) En Buddha får royalt besøg. Det er en stor dag i Auktionshuset. For med Jesper Bruun Rasmussen i spidsen indledes firmaets største auktion siden finanskrisen. Over den kommende tid skal der sælges varer til en samlet vurdering af 74 millioner kroner, så alle i huset holder vejret. Startskuddet bliver dagens orientalske auktion, hvor en Buddha-figur vurderet til 2-3 millioner er det absolutte højdepunkt. For at imponere de købestærke kinesere, som forhåbentlig dukker op, er Jesper og hans søn Frederik på lynkursus i kinesisk. Rygtet om den fine Buddha er også nået til en fornem gæst, som uventet lægger vejen forbi Bredgade - nemlig selveste Prinsgemalen. Imens tager ekspert David Utzon-Frank på skattejagt i et vaskeægte samlerhjem på Amager. Hans håb er, at der blandt de tusindvis af ting er skjulte perler, som egner sig til auktion.

18:00  

Auktionshuset IV (6)
Auktionshuset IV (6) Hans J. Wegner 100 år Med Jesper Bruun Rasmussen i spidsen afvikler Auktionshuset i øjeblikket den største auktion i firmaet siden finanskrisen. I dag kommer Jespers søn Frederik i vælten sammen med ekspert Peter Kjelgaard fra afdelingen for moderne design. I anledning af, at den store danske møbelarkitekt Hans J. Wegner ville være fyldt 100 år, har Auktionshuset gennem to år indsamlet en perlerække af Wegner-møbler. Dagens højdepunkt er den sjældne og kostbare stol Delfinen, vurderet til 500-600.000 kroner, som forhåbentlig finder vej til en købestærk udenlandsk byder. Mens der i Bredgade arbejdes benhårdt på at nå auktionens samlede vurdering på 8,5 millioner kroner, er ekspert Kasper Nielsen taget på et vurderingsbesøg hos en kunde lige i nabolaget. Og dét kunne blive en yderst indbringende visit, for et af værkerne kan vise sig at være op mod en million kroner værd.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Nak & Æd - En fasan på Mols
Nak & Æd - En fasan på Mols Mols i Østjylland viser sig fra sin smukkeste side og lejren står flot placeret i baghaven på et gods. Denne gang ønsker Jørgen og Nikolaj at yde deres allerbedste. Derfor skærper Jørgen sin skydeevne med træning inden jagten begynder. Nikolaj drømmer om at tilberede en fasan efter en helt særlig fransk opskrift. Men hvis ikke Jørgen rammer en fasan, så er Nikolaj tvunget til at kokkerere med hvide mus. Heldigvis får Jørgen hjælp af en hund med en meget god næse.

DR2

19:00  

EM Svømning: Finaler, direkte
EM Svømning: Finaler, direkte Der skal findes en perlerække af europæiske mestre, når EM i svømning på lang bane løber af stablen i Rom. Kommentatorer: Kristian Pedersen

19:20  

Store danskere - Gunnar "Nu" Hansen
Store danskere - Gunnar "Nu" Hansen Under mottoet "Aldrig færdig altid på vej" tryllebandt Gunnar "Nu" Hansen danskerne gennem fem årtier til Radio og TV. Familielivet stod i skyggen af journalistens evige jagt på den gode historie. Hans ukuelige optimisme og store hjerte banede vejen til de bonede gulve, men det var idrætten der stod hans hjerte nærmest. Som hele Danmarks sportsreporter, var hans engagement og talent uforligneligt. Tilrettelæggelse: Hanne Marie Vinkel og Jens Rasmussen. Sendt første gang 16.10.05

19:30  

Mig og 70'erne (4:4)
Mig og 70'erne (4:4) I fire afsnit tager vi på en nostalgisk rejse til 70'erne, når vi sammen med en række kendte danskere spoler tiden tilbage til det årti, hvor de gik fra teenager til voksen. Det årti, hvor de købte den første plade og tunede knallerten, inden de drønede af sted mod det første kys og den første kæreste. Med hjælp fra musikorakel Henrik Milling, ser vi denne gang nærmere på hvordan 70'ernes musik lød. Hvad var forskellen på Sweet og Slade? Hvorfor elskede alle Gasolin'? Og hvad skete der egentlig i teltene på 70'ernes festivaler?

20:00  

De fantastiske fire: Jørgen Ryg
De fantastiske fire: Jørgen Ryg Jørgen Ryg er meget berømt, først som jazzmusiker - og som morsom mand. Han hører til på scenen og når han står der, med publikum i sin hule hånd, så er han lykkelig. Danskerne elsker ham over alle andre - for han ligner dem, han er tidens lille mand, og han har altid tragedien med sig midt i alt det komiske. Men han kan næsten ikke bære berømtheden, for i virkeligheden er han frygteligt genert.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:03  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:10  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:44  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

18:44  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

18:44  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (4) - Lapdance og Lussinger
Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (4) - Lapdance og Lussinger Sussi booker stripshow, og Berit skriver pruttesang, men da dagen for Sussi og Leos store jubilæum endelig kommer, sker der noget meget slemt...

21:50  

Vera: Hjem
Vera: Hjem Engelsk krimiserie fra 2018. (Vera: Home) Livet i en fredelig forstad tager en dyster drejning, da en mor til to findes dræbt i sin baghave. Veras efterforskning blotlægger en sag præget af hemmeligheder og løgne. Naboskabet er ikke helt så godt, som det ser ud til at være - og også mordofret selv og hendes familie har dybe hemmeligheder.

23:20  

Alene i vildmarken II (3:8)
Alene i vildmarken II (3:8) Den første uge er gået og manglen på mad udfordrer nu for alvor vores deltagere. De første tegn på fysiske og psykiske konsekvenser begynder også at dukke op og har uventede følger for flere. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde område skal de overleve på egen hånd - alt filmer de selv. Den, der klarer sig længst, vinder.

DR2

21:00  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 3:6 - Jeg tror næsten hellere, jeg vil vise mine
Fantino og Bonde på Dansktoppen 3:6 - Jeg tror næsten hellere, jeg vil vise mine Skriveworkshoppen hos Simon Von Konoy når sin ende, men Marias og Christians tekst halter stadig gevaldigt, så de søger hjælp hos dansktopbandet Mens Vi Venter. Efter den håndsrækning sidder sangen (næsten) i skabet, og sangteknikken får et tiltrængt løft hos musiker og tegnefilms-dubber Jan Tellefsen. De to kommende musikere føler sig stadig klædt af ved at synge foran andre. Men nu er de nødt til det, for sangen skal indspilles i sin endelige version i kandistrommeslager Frank Thøgersens legendariske dansktopstudie.

21:30  

Nul stjerner - Qatar (5:6)
Nul stjerner - Qatar (5:6) Qatar er under alles lup i disse dage, hvor VM snart sparkes i gang. Jan og Morten drager derfor til ørkenstaten for at se, om der gemmer sig et Nul Stjerners-eventyr i et af verdens rigeste lande. Undervejs oplever de alt fra kameler med robotter på ryggen, fest i forladte ruiner, og så sætter de i den grad deres aftryk på oliestaten, når de finder malerdåserne frem i det kontroversielle land.

22:00  

Kriminalfotograferne (3:6)
Kriminalfotograferne (3:6) De voldsomme sammenstød mellem politiet og BZ-bevægelsen op igennem 1980'erne, var godt forsidestof på formiddagsbladene. Medierne interviewede militær- og krigseksperter, mens de unge BZ'ere barrikaderede sig med brosten og politiet planlagde rydninger af de besatte huse. De to kriminalfotografer John E Jacobsen og Gert Jensen tog billeder af volden og sammenstødene, men hvor John E nogle gange valgte at lade sine billeder af de unge i BZ-bevægelsen gå videre til politiet og PET, valgte Gert at blive venner med nogle af BZ'erne. Søren Weiss dykker ned i sit fotoarkiv for at finde nye overraskende billeder fra 1980'ernes gadekampe.

23:00  

Den 12. mand
Den 12. mand Norsk krigsdrama fra 2017. (Den 12. mann) Nordnorge, 1943. Tolv modstandsfolk på en fiskekutter overraskes af tyske soldater. Elleve mand bliver fanget, torteret og dræbt - kun Jan Baalsrud slipper væk. Blødende fra et skudsår i foden flygter han med Gestapo i hælene. Hans livsfarlige, to måneder lange flugt gennem den nådesløse vinter bliver en af de mest utrolige overlevelseshistorier fra 2. verdenskrig. Medvirkende: Thomas Gullestad, Jonathan Rhys Meyers, Mads Sjøgård Pettersen m.fl. Instruktion: Harald Zwart.

TVR
DR1

00:05  

Mord med dr. Blake (7)
Mord med dr. Blake (7) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En sygeplejerske på et psykiatrisk hospital findes stukket ihjel. Patienten David Hoyle bliver fundet med mordvåbnet i hånden, og da han tilmed tilstår drabet, synes sagen at være opklaret. Men dr. Blake er ikke overbevist om, at det er sådan, sagen hænger sammen.

00:05  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

01:00  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

01:00  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

01:55  

Hammerslag - Fejø med frugthave
Hammerslag - Fejø med frugthave Hammerslag er sejlet en tur til den lille ø Fejø. Her emmer af sommerstemning og frugttræer så langt øjet rækker. Vært, Tina Müller, har inviteret Kristine Virén og Lars Lyng sammen med Jacob Carlsson og Lena Schmüser til frugtøen nord for Lolland. Her skal de først gætte prisen på et charmerende hus beliggende på øens hovedgade. Til sidst lægger de vejen forbi en skøn bolig med 84 frugttræer i baghaven og en unik udsigt over Smålandsfarvandet.

02:25  

Sporløs (4:8)
Sporløs (4:8) Sandra blev født på et hospital i Guayaquil i Ecuador. Umiddelbart efter fødslen bliver Sandra adskilt fra sin mor, og de ser aldrig hinanden igen. Sandra har haft en god og tryg opvækst i Kerteminde i Danmark, men ønsket om at finde sin biologiske mor er blevet større og større med årene. I dag bor Sandra i Barcelona med det ene formål at lære at tale spansk, så hun kan sproget, hvis det skulle lykkes hende sammen med Sporløs at finde sin biologiske mor.

03:10  

Vores første hus: Et hus med plads til 5
Vores første hus: Et hus med plads til 5 Dan og Stines familie på 5 er vokset ud af deres lejlighed i byen. Derfor har de købt et stort hus i Bagsværd. Men før huset er klar til indflytning, skal de flytte vægge, rive lofter ned og grave gulve op.

03:40  

Guld i Købstæderne - Middelfart (1:2)
Guld i Købstæderne - Middelfart (1:2) Hvad er et par ca. 200 år gamle stole, der tegnet til et slot, værd? Og hvad giver opkøberne for et Georg Jensen salt- og pebersæt? Få svaret og kom også med på hvalsafari i Middelfart.

03:40  

Guld i Købstæderne - Thisted (8:10)
Guld i Købstæderne - Thisted (8:10) En gæst gør store øjne, når det fad, hun bare har haft til at stå frit fremme derhjemme, bliver vurderet til op mod 100.000 kroner. Opkøberne er villige til at give flere tusind kroner for et billede, der er købt på et loppemarked for en 50'er. Og så går Sofie Østergaard i sporene på digteren I. P. Jacobsen.

DR2

01:05  

Uden samtykke - Når systemet svigter (2:3)
Uden samtykke - Når systemet svigter (2:3) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Han har lige fået en tur af en negerarm". Sådan lyder det på politiets vagtcentral efter Preben har anmeldt en grov voldtægt. Er systemet i stand til at håndtere LGBT+-personer, der søger hjælp efter seksuelle overgreb?

01:35  

Kinas dræbte børn
Kinas dræbte børn Kinesisk dokumentar fra 2019. (One Child Nation) I 2015 blev Kinas berygtede et-barnspolitik ophævet. Men traumet efter den brutale og årtier lange befolkningskontrol eksisterer endnu. Her dykker vi ned i rædselshistorierne og afslører den ene chokerende krænkelse af menneskerettighederne efter den anden - fra efterladte nyfødte på gaden, tvangssteriliseringer, tvungne aborter og til regerings-bortførelser.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, NAESTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0810212647