Næstved
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: torsdag d. 16. november 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: torsdag d. 16. november 2023

DR1

05:10  

Jordemoderen IX (8:10)
Jordemoderen IX (8:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Shelagh modtager foruroligende nyheder fra adoptionsbureauet i Hongkong. Nogen fra Mayas fortid er kommet til England, og vedkommende vil gerne se den lille pige.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Partier i brand (1:2) Nye Borgerlige
Partier i brand (1:2) Nye Borgerlige Hun blev betragtet som et frisk pust i blå blok, og hendes nystiftede parti blev hurtig en konkurrent til de etablerede. Men folketingsvalget i '22 blev et fatalt vendepunkt og begyndelsen på voldsomme opgør og magtkampe, der endte i partiets store nedsmeltning. Hvorfor havnede Nye Borgerlige i en overlevelseskamp, og hvordan oplevede Pernille Vermund de skæbnesvangre uger i partiets historie? Medvirkende: Pernille Vermund, Niels Th. Dahl, Christian Egander Skov. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup.

08:15  

Explainer - Hvordan er livet i Gaza?
Explainer - Hvordan er livet i Gaza? ADVARSEL: VOLDSOMME BILLEDER. Over to millioner palæstinensere er fanget i Gaza, som Israel bomber, blokerer og besætter, ifølge FN. Tusinder er døde. Mange flere er sårede. Mange børn er blandt ofrene. Og over en million mennesker har måtte flygte fra deres hjem - uden nogen steder at flygte hen.

08:30  

Inspector Morse: Messe for alle de døde
Inspector Morse: Messe for alle de døde Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: Service of All the Dead) Efter gudstjenesten findes kirkeværgen død med en kniv i ryggen. Og snart efter er flere døde. Morse fornemmer, at ingen fortæller ham den fulde sandhed, ikke engang den kvindelige kirketjener Miss Rawlinson, som han er lidt lun på. Men hvad er det for hemmeligheder, menigheden har? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Miss Rawlinson: Angela Morant. Instruktion: Peter Hammond.

DR2

06:10  

Deadline: Uvejr over ordensmagten
Deadline: Uvejr over ordensmagten Knippelsuppe, masser af peberspray, ransagninger uden dommerkendelse, tyveri og narkobesiddelse. En række opsigtsvækkende sager har de seneste måneder fået kritikken til at hagle ned over politiet. Hvad betyder sagerne for tilliden til myndigheden med ansvar for at opretholde den offentlige orden og monopol på fysisk magtanvendelse? Det ser vi nærmere på i denne udsendelse, hvor Astrid Berg blandt andre har besøg af Politiforbundets formand, Heino Kegel.

06:35  

Deadline: Når pro-Palæstina bliver anti-Israel
Deadline: Når pro-Palæstina bliver anti-Israel Dele af den pro-palæstinensiske side i debatten forenkler Mellemøst-konflikten til at være en kamp mellem et undertrykt folk og en undertrykkende stat. Men det er en fejl, for det fører flere steder til relativisering af Hamas' terrorangreb. Venstrefløjen bør i stedet både fordømme Israels politik og forsvare statens ret til at eksistere. Det mener Ludvig Goldschmidt, ph.d. i idéhistorie og politisk rådgiver i Enhedslisten, der er gæst i Deadline.

07:00  

Deadline: Hvad er mediernes ansvar i FE-sagen?
Deadline: Hvad er mediernes ansvar i FE-sagen? Stribevis af medier har kaldt det for den største retlige skandale i dansk efterretningshistorie, men selvsamme medier har været dybt fedtet ind i sagerne om læk af statshemmeligheder, der endte med sigtelser mod Claus Hjort Frederiksen og Lars Findsen, sådan lyder det fra Zetlands chefredaktør, der nu kalder på selvrensagelse i den danske mediebranche. To chefredaktører tager debatten. Og så spørger Issa Mahmoud Jeppesen Socialdemokratiets retsordfører, hvorfor man ikke afliver konspirationsteorierne med en åben undersøgelse af FE-sagen.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

06:00  

Ernest & Celestine (26)
Ernest & Celestine (26)

06:10  

Sarah og And (29)
Sarah og And (29)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Teddy er gravid (1)
Bamselægen - Teddy er gravid (1) Uma kommer ind på Bamselægens hospital med sin bamse Teddy, fordi den har fået rigtig ondt i maven. Faktisk er maven også vokset på det sidste. Sandra undersøger Teddy, og det viser sig, at den er gravid. Uma hjælper til ved fødslen af en lille ny bamse.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler
Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler Børnebanden opdager den sure mand, Langemand, ved Legelandets vandrutsjebane. Han får håndlangerne til at dyppe cykelsadler i vand, så de voksne kan få våde numser. Motor Mille låner en brandbil, så det bliver i stedet Langemand og håndlangerne, der bliver våde.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (47)
Hey Duggee (47)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (1)
Vidundervovsen Vaffel (1)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (12)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (12) Jose, Bjørn og Nikoline har sat Kristian i hjernetransformatoren. Kan de nå at stoppe Hella, før hun kroner sig til dronning? Eller vil Hella vinde magten over hele Danmark?

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (170)
Antikkrejlerne med kendisser (170) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (7:25)
Antikkrejlerne XXVI (7:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

09:09  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

09:10  

Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2)
Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2) Emilie på 7 år har fundet et underligt og meget dybt hul i en park lige hvor hun bor. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Horsens for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr der bor lige i nærheden.

09:25  

MikroMakkerne - Skovsøen
MikroMakkerne - Skovsøen MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag undersøger Selma og Milton, hvilke dyr der findes i en skovsø. Og så hjælper de NaturMikkel med at skære fisk op.

09:35  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:57  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (11)
Cirkusliv i savsmuld (11) Sebastian kan ikke finde på nye dyre numre til sommerens forestilling. Cirkusdirektøren hjælper Sebastian med at få gode ideer godt hjulpet af Signe og Brasnik, som har købt elefant hullahopringe på et loppemarked.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at honning er bræk fra bier? Tag med Lille Nørd på jagt efter honningbier, og se om Katrine kan lokke bierne frem ved smøre sig ind i syltetøjsmadder!

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en mus spiser spaghetti med kødsovs? Tag med Lille Nørd på musejagt, og se hvem af nørderne der bliver fanget i en kæmpe musefælde.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med bogstaver - N
Skæg med bogstaver - N Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet N, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en nøgle til sin øde ø.

11:45  

Vilde venner II (5)
Vilde venner II (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg og undersøger to hjemløse ildere, og Ingrid skal have hjælp til at indfange og sætte en stor flok svaner fri. Og så skal Vilde Venner redde to kaniner, der har forvildet sig ud i trafikken.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Ménage à trois
Frank & Kastaniegaarden - Ménage à trois Tyrekalven Mars og hesten Solveig har gået så meget sammen, at de tror, de er den samme art. Men en tredje beboer ankommer til Kastaniegaarden, og der opstår drama og jalousi på det fredelige Djursland. Franks savværk har stået stille i 2 år, men er til hans begejstring nu blevet færdigmonteret. Der mangler dog en ordentlig udsugning, og Frank flikker en cyklon sammen, som kan holde styr på savsmulden.

12:45  

Nak & Æd - en kob i Cameroun (3:10)
Nak & Æd - en kob i Cameroun (3:10) Sæson 8 (2017). Jørgen og Nikolaj er landet i det centrale Afrika, i Cameroun. Varmen er ubønhørlig, og drengene er tvunget til at drikke mere vand end øl. Det er hårde forhold for de to venner, men de vil have en kob i gryden. Koste hvad det vil. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Vilde vidunderlige Danmark - Halsbåndmusen
Vilde vidunderlige Danmark - Halsbåndmusen Der er ikke mange agern tilbage i skovbunden i det tidlige forår. Det er en udfordring for halsbåndmusen, der behøver mad for at producere mælk til sine nyfødte unger. Desuden er det farligt at bevæge sig ud på skovbunden, for musemor risikerer selv at ende som føde.

13:35  

Rick Steins elskede Cornwall II (11:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (11:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Om sommeren vrimler Cornwalls omgivende hav med liv. Denne gang fisker Rick Stein efter nogle af Storbritanniens bedste skaldyr: knivmuslingen. I Newlyn besøger han byens berømte tidevandsobservatorium, som måler vandstanden i hele Storbritannien. Og på Penleemuseet i Penzance hører han historien om Cornwalls kobberhåndværk, der blev lavet af fiskere for hundrede år siden.

14:05  

Hammerslag 2016 (15)
Hammerslag 2016 (15) Hammerslag begynder i denne uge i Skodsborg nord for København, hvor mæglerne kommer på glatis fra start. Og det bliver ikke lettere at gætte prisen på de to næste boliger. Først venter nemlig en gennemrenoveret lejlighed på Frederiksberg, hvor der ikke er sparet på noget som helst, før der sluttes af med et rækkehus i de eftertragtede Kartoffelrækker ved søerne. Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med Elvis og øjebæ
Kender Du Typen? 2018 - Med Elvis og øjebæ Hovedpersonen i Kender Du Typen? har et yndlingssmykke, og netop det smykke har livsstilseksperten Anne Glad Wagner båret i en tidligere udgave af programmet. Men kan Anne Glad Wagner af den grund regne ud, hvem hovedpersonen er? Programmets anden ekspert, Flemming Møldrup, forsøger at komme tættere på hovedpersonen via udvalget af dufte og cremer, men for ham er det en ligeså god hjælp som en bog på et fuldstændigt uforståeligt sprog. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:05  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

12:25  

Ramajetterne II (2)
Ramajetterne II (2) Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

12:46  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste kvartfinale skal de havfriske Fiskerne køre imod det hvirvlende Team Tornado. Det går vildt for sig, når de to hold skal køre ned ad Striben, ud på specialbanen mellem vilde dyr i Zoologisk Have og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold får den sidste plads i semifinalerne.

13:20  

Heino fikser alt - Svømningen (10)
Heino fikser alt - Svømningen (10) Hannibal kan ikke svømme, så svømmelæreren Heino kommer til undsætning. Men da Heino ankommer, har Hannibal ingen svømmepøl til at øve i. Det må Heino jo så gøre noget ved ...

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

14:00  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

14:10  

Storm på Stillevænget (17:24)
Storm på Stillevænget (17:24) Julesabotøren har slået til igen. Det lokale politi er ikke til megen hjælp, men så kommer Tutte pludselig med helt friske beviser.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

14:40  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:30  

Fader Brown VI (4:10)
Fader Brown VI (4:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:20  

Fader Brown VI (5:10)
Fader Brown VI (5:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:05  

Jordemoderen IX (10:10)
Jordemoderen IX (10:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Nonnatus House får besked om, at kommunen vil beskære stedets bevillinger. Søster Julienne beslutter at tage sagen i egen hånd, men er det muligt at få kommunen til at ændre beslutningen?

17:55  

Antikduellen (8:12) - Auktion
Antikduellen (8:12) - Auktion I dag falder hammeren over ugens indkøb. Antikduellanterne Rikke Fog og Lasse Franck har hele ugen duelleret om at købe ind til de skarpeste priser og få den bedste vurdering. Lasse ligger klart i front, men intet er afgjort, for alt kan ske, når duellanternes varer kommer under hammeren på Svendborg Auktionerne. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

DR2

17:30  

Jorden rundt på skinner II (1:6) - Europa
Jorden rundt på skinner II (1:6) - Europa Britisk dokumentarserie fra 2020. (Around the World by Train) Fra London til Portugal. Endnu engang drager skuespiller Tony Robinson ud på et globalt togeventyr. Første stop er vådområdet Camargue i Sydfrankrig, hvor han hjælper de lokale cowboys med at vogte kvæg. Bagefter kører han langs Spaniens smukke kystlinje og opdager, hvor vigtig fodbold er for den catalanske identitet. Turen ender i Portugal, hvor han sipper portvin, mens solen går ned over Dourofloden.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla kommer i fjernsynet
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla kommer i fjernsynet Karla er så optaget af at filme sig selv, at hun ender inde i sit kamera. Ib og 16bit prøver at hjælpe, men gør det hele endnu værre.

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:55  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

17:05  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

17:25  

Stop!
Stop! Abbe elsker sin nye legetøjsrobot, Robotron. Men mor og far synes, at den er vildt larmende. De gør alt, hvad der står i deres magt for at komme af med den, uden at Abbe skal opdage det.

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

17:51  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

17:55  

F for får V (19)
F for får V (19)

DR1

18:00  

Antikduellen (9:12) - Juelsminde
Antikduellen (9:12) - Juelsminde Antikduellen er rykket til Juelsminde, og her har de to Antikduellanter, Bettina Pedersen og Thor Frederiksen, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Bettina, som er den erfarne går benhårdt efter de gode auktionsvarer, men forelsker sig også i de skøre og anderledes ting. Debutanten Thor går efter "mand-tikviteter", som han selv beskriver som store, klodsede og underlige ting. Om den taktik skaffer ham dagens sejr, det skal vise sig til vurderingen. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Slædepatruljen (5:6)
Slædepatruljen (5:6) Det værst tænkelige scenarie udspiller sig. En snestorm skaber rammerne for den store redningsøvelse, hvor kvinderne går gennem isen. De har hverken telte, mad eller hunde til at hjælpe sig, og der opstår tvivl om, hvorvidt redningshelikopteren kan komme frem.

DR2

18:14  

Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 28.01.13

18:35  

Champions League håndbold: THW Kiel - Aalborg Håndbold (m), direkte
Champions League håndbold: THW Kiel - Aalborg Håndbold (m), direkte

19:20  

Champions League håndbold: THW Kiel - Aalborg Håndbold (m), direkte
Champions League håndbold: THW Kiel - Aalborg Håndbold (m), direkte

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Fordi Prinsesse Ranedyr hensynsløst smider affald, tiltrækker hun en brillebjørn, som kommer for at finde mad, og udsætter den og andre dyr i regnskoven, for fare. Mads og Emma har brug for alle deres evner for at redde bjørnen og lære Prinsessen at tage ansvar for skraldet.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (16)
Svampebob Firkant VIII (16) Svampebobs tilhold + Fiasko

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn I et forsøg på at redde varulven Reschefski får de mesterlige monsterbørn hjælp fra deres nedfrosne mormor, troldkvinden Tammi. Men kan man nu også helt stole på hende?

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kontant: Pumpet med varm luft
Kontant: Pumpet med varm luft Familien Christiansen betalte kr. 80.000 for en varmepumpe til huset, men her et år efter er den stadig ikke dukket op. Og pengene beholder forhandleren. De stigende gaspriser sidste vinter gjorde varmepumpemarkedet brandvarmt. Tvivlsomme forhandlere tager betaling forud uden at levere noget eller efterlader de tidligere gas-kunder med gamle, sprængfarlige installationer. Vært: Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

22:05  

Chelsea Detective II (1:4)
Chelsea Detective II (1:4) Britisk krimiserie fra 2023. Galleribestyreren Chris Milton-Elwes findes død efter et røveri. Var Chris på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Eller var han selv indblandet i røveriet? Kriminalkommissær Max Arnold og hans kollega Layla går på jagt efter svarene.

23:35  

Alene i vildmarken Australien (4:12)
Alene i vildmarken Australien (4:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 4. Seks deltagere er tilbage. De kæmper mod sulten, elementerne og deres egne tanker. Deres overlevelse handler om mere end bare at bygge et ly og finde mad at spise. Det handler også om at være alene og finde en indre styrke. Gina afslører, at hendes datter fik konstateret kræft som 3-årig og døde. Duane er inspireret af sin bedstemor, der blev fjernet fra sin familie. Og Michael trækker på sin kristne tro.

DR2

21:30  

Ditte Hansen har en plan: Den dumme sæk
Ditte Hansen har en plan: Den dumme sæk Ditte køber alt for meget tøj og vil af med alt det, hun aldrig bruger. Men det er ingen let opgave - medmindre altså man bare sender det hele til Afrika. Kan Ditte rykke på sin egen afhængighed af nyt tøj, og hvordan bliver det sjovt at genbruge det gamle tøj?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (2:3) Ordensmagten
Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (2:3) Ordensmagten Britisk dokumentarserie fra 2023. (Murder in the Pacific) Blot en dag efter eksplosionerne kommer politiet på sporet af det schweiziske par Alain og Sophie Turenge, som siger, at de er turister. De lader sig frivilligt afhøre, men er ikke i stand til at besvare selv enkle spørgsmål. Samtidigt hører politiet om fire mistænkelige franskmænd, men har ikke beviser nok til at tilbageholde dem. Politiet opdager, at Alain og Sophies pas er falske, og intensiverer jagten på bombemanden.

23:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:25  

Fifteen-Love (2:6)
Fifteen-Love (2:6) Britisk dramaserie fra 2023. Justines sprængfarlige anklage skaber splittelse, men ingen af hendes venner bakker hende op over for politiet. Glenn kæmper for at fortælle sin side af historien og bevise sin uskyld - alt imens han forsøger at holde anklagen hemmelig for Luca, hans nye topspiller.

01:20  

Fader Brown V (13:15)
Fader Brown V (13:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown efterforsker mordet på en postbetjent fra Colonial Postal Service.

02:05  

Rick Steins elskede Cornwall II (9:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (9:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall bliver ofte anset for at være en afsidesliggende egn, men engang var der en del af dette område, der var et globalt trafikknudepunkt. Denne gang besøger Rick Stein havnen og farvandet omkring Cornwall, der har affødt noget af den mest fantastiske, men også mest foruroligende litteratur som klassikeren 'Fluernes herre'. Og han møder kokken Andi Tuck, der røger 90% af retterne på sin menu over træ.

02:35  

Antikkrejlerne XXVI (4:25)
Antikkrejlerne XXVI (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:20  

Antikkrejlerne med kendisser (168)
Antikkrejlerne med kendisser (168) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:25  

Fængselseksperimentet Little Scandinavia (1:3)
Fængselseksperimentet Little Scandinavia (1:3) Svensk dokumentarserie fra 2023. (Fängelseexperimentet Little Scandinavia) Et amerikansk fængsel tester elementer fra de skandinaviske fængslers praksis. Hvorvidt lykkes det amerikanerne at fokusere på rehabilitering i stedet for afstraffelse? At ændre de indsattes holdninger? Og at håndtere coronapandemien? Serien følger det amerikanske fængsel SCI Chester fra 2018 til 2023.

01:25  

Kærlighed i terapi II (5:9)
Kærlighed i terapi II (5:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Orna får hjælp fra kollegaer til at ændre sin tilgang og metoder i terapien med Sean og Erica. Brock afslører, at hans barndom har givet ham sår på sjælen. Nadine og Christine forsøger at ændre dynamikken i deres forhold.

01:55  

Chippendales: Mord, mandestrip og millioner (2:4)
Chippendales: Mord, mandestrip og millioner (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Curse of the Chippendales) Forretningen blomstrer. Chippendales indtager New York med et udsolgt show. De pumpede og charmerende stjerner bliver mediedarlings, og merchandise indbringer millioner af dollars. Men en moralsk modreaktion er under opsejling i det stadig mere konservative 1980'ernes Amerika. I takt med at Chippendales bliver rigere, vokser protesterne, og der opstår en mørk magtkamp.

02:45  

Efterforskerne (2:6)
Efterforskerne (2:6) Dansk dokumentarserie fra 2021 Ordet "neger" får afgørende betydning i sagen mod Johannes. Den tidligere statsadvokat Birgitte Vestberg og forsvarsadvokat Luise Høj efterforsker retssystemets behandling af en række borgere. John har nægtet anklagerne om pædofili, men bliver dømt alligevel. Nu afsløres nye detaljer om hans sag.

03:15  

Seriemorderen fra dødens dal (1:4)
Seriemorderen fra dødens dal (1:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Cold Valley) I 1979 bliver 12-årige Christina White sat af hos en veninde. Ingen har set hende siden. Mellem 1979 og 1982 forsvinder yderligere fire unge mennesker i den lille by Lewis Clark Valley i Idaho. Tre af dem bliver fundet myrdet. De to andre bliver aldrig fundet. Kriminalbetjenten Jackie Nichols sætter sig for at løse sagen om seriemorderen, der har været på fri fod i over 40 år.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, NAESTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1115144828